Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

Nintendo Wii
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 6.9

Speltest av TomteN_96

Inskickad av TomteN_96 den 17/03 -10 07:20

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 10 är ett fotbollsspel där man såklart ska spela fotboll. Man kan inte spela lika många olika spellägen som till PS3 eller Xbox 360, men det går att spela vanlig match mot datorn eller mot/med dina kompisar.

Sedan går det att spela "Battle for Glory" där man är ett lag och kan spela oändligt många säsonger. Tournament går också, där spelar man en serie eller cup i en säsong och ska försöka vinna.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel har försämrats en hel del sedan FIFA 09.

Det är inte något bra spel eftersom man knappt kan göra några val. Det går t. ex. inte att byta frisparksskytt, straffskytt eller lagkapten för ett lag. Dessutom i Battle for Glory går det bara att spela matcher med 2 minuters halvlekar. Det som är bäst är väl spelkänslan. Man kan lägga en passning exakt, tack vare att man siktar med "remoten" och den exakta passningen ska slås. Men det är nästan det ända positiva.

Betyg till spelet
Grafik:
Ansiktena ser kantiga ut och publiken ser ut som papper. En klar trea av tio.

Spelkänsla:
Spelkänslan är rätt bra för att det är lätt att lägga bra passningar och kul att lägga svårare djupledsbollar mellan försvararna. Men man kan inte välja hur hårt man ska skjuta eller hur högt bollen ska gå, man träffar alltid mål (nästan) vilket är tråkigt.
Sex av tio.

Ljud:
Ljudet är dåligt. Det finns inte många låtar alls, kanske max tio stycken som man lätt tröttnar på. Publiken låter inte mycket alls.
Fyra av tio.

Hållbarhet:
Man tröttnar ganska snabbt på grund av det dåliga innehållet av olika spellägen. Så blir spelarna inte äldre/bättre/sämre i karriärläget så man tröttnar snabbt.
Fyra av tio.

Ett tips bara... försök skaffa FIFA 09 istället om du vill ha ett FIFA-spel till Wii, för det här var faktiskt riktigt dåligt!

Totalbetyg: 4 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6