Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inExcite Truck

Nintendo Wii
Excite Truck
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  16 februari 2007
 • Utvecklare
  Monster Game Inc.
 • Antal ägare
  39
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.9

Speltest av AdvPlayer

Inskickad av AdvPlayer den 17/07 -09 17:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Du väljer en truck och kör en massa race. Det går ut på att man ska få så många stjärnor som möjligt (Stjärnor = poäng). Om du kommer bra till så får du ett bonuspoäng och har större chans att vinna, men om du kommer sist så får du inga bonuspoäng alls. Det är sex motståndare. På varje bana måste du få en speciell summa av poäng. Får du för lite poäng måste du köra om. Får du tillräckligt mycket klarar du banan och kan fortsätta. Du måste minst få ett B på varje bana på en cup för att upplåsa nästa cup. Det finns D C B A och S. Du får stjärnor genom att snurra i luften, drifta, krocka och en massa mer saker.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet var kul i början men blev tråkigt väldigt fort. Det finns inte så mycket mer jag kan säga. Det är väldigt svårt att komma etta och du kommer säkert att krascha mycket. Det bästa sättet att klara det är att bara fokusera på att få poäng inte att komma först. Du kanske inte får bästa betyg, men du kommer nog klara det ändå!

Betyg till spelet
Wiispel brukar inte ha så bra grafik så jag måste säga att den här var väldigt bra. Spelkänslan var också väldigt bra för du håller Wii-remoten som en ratt och det funkar med Wii Wheel som man använder på Mario Kart. Ljudet var bra för man kan höra de andra truckarna brumma också och musiken passade väldigt bra till ett sådant galet spel. Okej nu kommer vi till det sämsta med spelet. Hållbarheten! Som jag sa förut spelet blir tråkigt jätte fort, jag spelade det i en vecka sen var jag trött på det!

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 9