Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Endless Ocean 2: Adventures of the Deep

Nintendo Wii
Endless Ocean 2: Adventures of the Deep
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    5 februari 2010
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 9.3

Speltest av aha

Inskickad av aha den 22/09 -10 21:28

Handling / story / vad man gör i spelet
När du kommer in i spelet så är du ute på havet mitt ibland en massa valar i en båt. Du kommer då att börja dyka. Väl nere bland valarna får du in ett meddelande från båten som säger att du ska vända dig mot vänster (alltså väst). Där finns en grotta. När du simmar in där så börjar äventyret fyllt med hajar, valar och gåtor. Så man kan sammanfatta att man ska simma runt, följa storyn, hitta arter av olika djur, sälja gamla föremål, köpa nya föremål, göra sidequest och upptäcka saker som kan gör en förvånad.

Blir man däremot trött på att simma helt ensam så kan man spela online. Dessutom kan också koppla upp sig med en Wii speak och prata med varandra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt bra. Miljön är fin, djuren är vackra och det är väldigt fritt. Det jag tycker är väldigt bra (i jämförelse med ettan) är att de har både lagt in en bra story och att man kan leta efter saker på havsbotten. Som jag skrev ovanför så kan man göra mycket i spelet. Det brukar alltid finnas nåt man kan göra. Spelet är alltså väldigt bra

Betyg till spelet
Som betyg för grafiken ger jag en nia, för att det finns småsaker som jag tror man kan förbättra. T ex så är en del djur lite pixliga och människorna är lite stela. Man kan förbättra det lite genom att köra med en HD-kabel.

I betyg för spelkänslan ger jag en klar tia, för att man kan ställa in kontrollerna på expert och då simmar man så verklighetstroget att det nästan är skrämmande. När man matar djur på land, så kan man fisken väldigt realistiskt i luften och det är som en liten guldkant tycker jag.

Jag ger en nia i betyg för ljud. Jag kan tyvärr inte ge mer för att det är så att när valarna hoppar upp ur vattnet vid vissa tillfällen så är det osynkroniserat med bilden. Annars är det perfekt

Det känns som om spelet inte har nåt slut men som de flesta spel så finns det. För att när man väl har utforskat allt, hittat alla fiskar, gjort precis alla questen och gjort klart storyn så finns det inte mer och då kan man i princip bara börja om. Men jag tror nog att det kommer ta lång tid. Men ändå så kan jag bara ge detta en nia.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10