Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donkey Kong Country Returns

Nintendo Wii
Donkey Kong Country Returns
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 december 2010
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 10

Speltest av Mariogamer

Inskickad av Mariogamer den 08/01 -11 07:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är en helt vanlig dag på Kong-Island. Helt plötsligt får öns vulkan ett utbrott och en massa lavastenar faller ner. När stenarna faller mot marken går dom sönder och några konstiga träfigurer flyger iväg. Träfigurerna flyger till alla öns djur och använder någon hypnosmusik. Djuren blir tillsagda att ta alla Donkey Kongs och Diddy Kongs bananer i deras bananförråd. En träfigur försöker hypnotisera Donkey Kong, men hypnosen fungerar inte på apor. Donkey ger figuren stryk och börjar sitt äventyr.

Spelet går ut på att springa genom Kong-Island för att sedan ta tillbaka dom försvunna bananerna tillsamans med Diddy.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är super kul, det ger verkligen en DK-känsla och att det är så likt DK Country, som jag personligen älskade. Om jag ägde ett SNES skulle jag spela det än idag. Jag älskar såna här färgglada spel som detta, plus att det innehåller Donkey Kongs djurvänner från DK Country!

Det är också roligt att detta spel har de gamla attackerna tillsammans med lite nya. Jag tycker att om ni inte äger detta spel, köp det!

Betyg till spelet
Grafik - 10: Grafiken är helt fantastisk: färgglad, naturlig och man ser vad som är vad. Jag gillar också hur 3D-grafiken är. Man kan bli lite förvirrad men det är trotts allt 3D.

Spelkänsla - 10: Spelet är JÄTTESVÅRT på vissa banor som till exempel den första tempelbanan, men spelkänslan gör att man bara fortsätter även om det är svårt. Jag satt och spelade tempelbanan i 1 timme men jag fortsatte för det är ingen orättvis utmaning.

Ljud - 10: Musiken är förbättrad från originalet vilket gör det helt grymt. Ibland önskar jag att de snart säljer ett soundtrack på spelet.

Hållbarhet - 10: Som sagt är det jättesvårt men man bara fortsätter.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10