Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCatz

Nintendo Wii
Catz
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  7 december 2007
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 10

Speltest av Markuz97

Inskickad av Markuz97 den 14/09 -10 01:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Katternas värld har länge skyddats av den magiska hattens krafter. Tack vare den magiska hatten har alla kunnat leva lyckliga. Den magiska hatten har enorma krafter som kan användas för både gott och ont. din familj har under många generationer sett till att den magiska hatten endast använt sina krafter till goda ändamål. Men en dag kom den onde Ivlet till din by och lurade av dig den magiska hatten! Ivlet använde den magiska hattens krafter till att förstöra din by och hela katt världen.
Du inleder ditt äventyr genom att hjälpa katter att återuppbygga sina hem och affärer. Hitta speciella föremål som kan bryta Ivlets onda förtrollningar och andra goda gärningar. Men se upp, fiendedjuren är på väg! Ivlet har förtrollat djuren ute i markerna, vilket har gjort dem onda och de attackerar dig om du kommer för nära. Slutligen måste du besegra Ivlet och hans underhuggare för att få till backa den Magiska hatten och återställa freden i världen! Men oroa dig inte, du är inte ensam på din resa. Beat, som representerar den magiska hattens goda sida, Hjälper dig på din resa!

Vad jag tycker om spelet
Spelet var verkligen jättekul! Och man tröttnar nästan aldrig på det. Det var alldeles lagom svårt. Och nästan allting var perfekt. för ibland kunde det bli lite tråkigt men annars var det inget dåligt med det. Spelet var bland det bästa jag någonsin spelat. och jag rekommenderar det starkt.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a för den är hur bra som helst katterna ser ut som riktiga katter.

Spelkänslan är jättebra en 10:a

Ljudet var perfekt katterna låter som riktiga katter och musiken är jättebra en 10:a

Hållbarheten var hur bra som helst man kan sitta i flera timmar och spela utan att tröttna en 10:a.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10