Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Call of Duty: World at War

Nintendo Wii
Call of Duty: World at War
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 november 2008
 • Utvecklare
  Treyarch
 • Antal ägare
  15
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 9.3

Speltest av Schmurtin

Inskickad av Schmurtin den 17/07 -09 12:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Som i de flesta Call of Duty spel handlar det om andra världskriget, nu är man både Amerikanare och Ryssar. Jag börjar med att berätta om Amerikanarnas krig mot japan, man börjar på den lilla ön Makin Atoll och ska slå ut japanernas militär bas. Man får också följa Sovjetunionens krig mot Nazist tyskland

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det var en ganska bra idé att göra det här spelet till Wii, fast det var lite synd att de inte lade lite mer tid på det, för det finns inte lika mycket banor på multiplayer som på de andra konsolerna. Alla som har ett Wii borde köpa det här spelet om man inte har provat FPS till Wii, jag rekommenderar att ha Internetanslutning för man blir trött på att köra kampanjen hela tiden.

Betyg till spelet
Grafiken får en sjua, eftersom att vissa personer inte ens öppnar munnen när de pratar, omgivningen kunde de också ha gjort bättre. Det är väldigt bra spelkänsla för man siktar man känner att man verkligen siktar. Ljudet är bra som på alla spelen i serien. Hållbarheten är bra för det finns många banor på kampanjen. Man kan också köra multiplayer online, det blir man iallafall inte trött på.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10