Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bee Movie Game

Nintendo Wii
Bee Movie Game
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2007
  • Utvecklare
    Smart Bomb Intractive
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.8

Speltest av David

Inskickad av David den 24/07 -09 21:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är baserat på filmen the Bee movie. Allt börjar med en stor intervju med Barry B Benson som är ett bi och han är berömd för att han räddade all växtlighet från att dö ut. De blir liksom en tillbaka blick kan man säga och därifrån spelar du. I spelet så springer du, kör bil, flyger. Du gör olika uppdrag som tillexempel att pollinera blommor.
Sen när du ska tillexempel ska göra din första flygning så hamnar du åter i studion där Barry berättar om sin första flygning och sen efter de så spelar du när han gör sin första flygning och då går de ut på att akta sig från olika faror och att lära sig att försvara sig själv. Spelet går ut på detta och de är mycket småuppdrag under spelets gång.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett roligt spel, men är gjort för barn men kan givetvis spelas av personer i alla åldrar. Spelet blir lite svårt för barn att spela med tanke på att spelet bara finns på engelska och de är faktiskt riktigt konstigt. De kan bli problem att spela spelet om man inte fattar handlingen.
Men spelet är roligt och alla dessa småuppdrag gör att man fastnar lite för de.

Betyg till spelet
Grafiken är bra och det ser verkligen ut som om att man är inne i bikupan. Barry ser bra ut och alla andra bin som man träffar på under spelets gång. Får en 8 av mig.

Spelkänslan är bra, men tyvärr så använder man Wii kontrollen alldeles för lite tycker jag. Man skakar inte den och man viftar inte ofta med den. De blir tyvärr nästan likadant som om man skulle spela de på playstation 2 eller på xbox 360. Får en 7 på grund av detta.

Ljudet är bra, musiken som är i spelet är inget som jag tröttnar på. Intervjuerna och alla dialogerna är också bra. Absolut inget som jag kan klaga på. Ljudet får en 10.

Hållbarheten är inte bra enligt min mening. De är massa småuppdrag och visst de är roligt i början men man tröttnar. Sen är spelet mer tänkt för barn än för vuxna men som jag skrev tidigare så kan personer i alla åldrar spela de. De beror helt enkelt på hur höga krav man har på spelen som köper. Hållbarheten får en 6 och de är rätt så bra för ett sådant här spel ändå.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7