Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battalion Wars 2

Nintendo Wii
Battalion Wars 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    15 februari 2008
  • Utvecklare
    Kuju Entertainment
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.7

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 06/08 -10 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Batallion Wars 2 går ut på samma sak som ettan. Kriga. Det är som ettan ett gäng med onda typer som försöker ta över olika världar. Det är ditt jobb att rädda dom. Detta är ett strategi och action spel i ett. Om du spelade första spelet så lär du nog inte se så mycket nytt och kul i story mode eftersom att många av det gamla karaktärerna återvänder i detta spel. Man kan ju tycka att det kan va skoj att testa Wii kontrollens rörelse känsliga kontroller men dom använder du bara när du ska sikta eller hoppa och det fungerar lite sådär. Det finns ett online mode i spelet där kan du spela i 3 olika saker. Co op deathmatch och capture the flag. Det är väl i stort sätt den enda anledningen till varför gamla spelare ifrån ettan skulle vilja köpa detta spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt kul! i ca 30 timmar. Efter det är man rätt trött på det. Men på dom 30 timmarna har man klarat ut spelet och har haft tid att delta i onlinet rätt mycket. Efter storyn finns det helt enkelt inte så mycket att göra. Onlinet är riktigt kul men det enda som funkar bra enligt mig är co op men eftersom att det bara är 4a banor man kan välja mellan så blir det väldigt enformigt väldigt snabbt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är hyfsad. Den är inte jätte bra och inte jättedåligt den är medel.

Spelkänsla: Man kan faktiskt få in en riktigt bra spelkänsla i spelet. Men det skulle faktiskt kunnat kännas lite små verkligt ifall kontrollen skulle fungera bra när man hoppar och rullar.

Ljud: Ljudet är riktigt bra. Man får in exakt den känslan man ska få av dehär spelet bara av att lyssna på ljudet. Man blir verkligen på krigarhumör.

Hållbarhet: Som sagt spelet håller i 30 timmar. Om du tycker att det är lagom då tycker jag att du ska köpa det! Spelet är riktigt kul! Det är klart värt priset nu mera kan du hitta detta för 99kr om du har tur som jag! Köp det! Speciellt ifall du har online!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7