Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battalion Wars 2

Nintendo Wii
Battalion Wars 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    15 februari 2008
  • Utvecklare
    Kuju Entertainment
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.7

Speltest av ps2control

Inskickad av ps2control den 15/03 -08 20:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Onskan försöker att ta över världen, och du som spelar en ensam liten soldat gör allt för att rädda världen och du lyckas. Det är precis så Battalion Wars 2 startar, i en gammal Mordor liknande värld som drabbats av ett hemskt krig. Efter det, en massa år framåt i tiden så får du chansen att styra arméer från olika länder för att antingen försvara ditt land, eller försöka ta över ett annat land. Detta krig handlar om ett okänt supervapen som ryktas att dom olika länderna har. Och du måste spela och gissa vem som har just det vapnet.

Vad jag tycker om spelet
Historien är inte speciellt djup och du lägger ganska fort bort tanken om det hemliga vapnet och fokuserar det på att göra så bra ifrån dej på dom olika banorna. Miljöerna är ganska snyggt gjorde, vatten och gräs effekterna är ganska häftiga, fordon och soldater ser både söta och roliga ut. Spelet har alltså den rätta Nintendo känslan. Men den Stora skillnaden mellan detta spel och andra liknande spel är kontrollen.

Du styr en liten soldat eller ett fordon och ger order till dina kamrater, det är ett helt nytt sätt att spela ett strategispel på. Men det betyder inte att det är dåligt, spelsättet känns både fräscht och spännande och det ger dig en helt ny bild över kriget du kämpar dig igenom.

Spelet har även stöd för online spel, spelsätten är ganska häftiga, men dom känns lite tomma. Det finns för få spelsätt och för få banor för att det skulle bli intressant att spela. SÅ efter att ha provat onlinespelen ett tag så tröttnar man och fortsättet att kämpa för högra poäng på singelplayer spelet.

Betyg till spelet
Spelet ser både bra ut och det känns nytt och frächt. Men en del saker saknas, det är inte intressant att spela online och det finns inget fritt spel där du krigar mot datorn på en vanlig karta. Utan antingen spelar du online eller så följer du med historien.

Ljudet är varken bra eller dåligt. Vissa dialoger är skojiga men för det mesta så bryr man sej inte om vad som sägs.

Detta är ett bra spel som dom hade kunnat snickra på ett tag till.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8