Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Let's Go to the City

Nintendo Wii
Animal Crossing: Let's Go to the City
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 december 2008
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  62
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.5

Speltest av Milkis

Inskickad av Milkis den 10/01 -10 07:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar spelet i en buss, där en liten söt katt som heter Rover frågar dig frågor som t. ex. vad du heter och vart du ska flytta, samt lite annat. Beroende på hur du svarar så ändras din karaktärs ansikte. Så om du vill veta hur du ska se ut så är det nog bra om du kolla på en guide innan du svarar på frågorna. Efter det så ska du gå till Town Hall. Där får du veta lite vad du ska göra.

Det du ska göra är att du ska leta rätt på ett hus där du vill bo, efter det får du prata med Tom Nook. Det visar sig att du inte har några pengar för huset och då erbjuder Tom Nook en plats i hans affär. Där du får hjälpa till med lite saker som t. ex. posta några brev, lämna lite möbler och prata med dina grannar. Efter du har gjort de han har bett dig att göra så är du fri. Då får du göra vad du vill i staden. Men om du vill ha större hus så måste du spara ihop pengar och betala till Tom Nook. När du har fått så stort hus som möjligt så kan du lägga pengar på dig själv.

Du kan köpa kläder, möbler med mera. Det kan du ju självklart göra medan du betalar huset också men nu behöver du inte oroa dig om den höga hyran. Du har all tid i världen att betala den så du behöver inte känna dig stressad (om du inte tävlar om vem som kan betala den först med en kompis såklart).

Hur tjänar man pengar då? Jo, man kan plantera frukter och sälja dem. Man kan sälja möbler, blommor, fiskar och mycket mer. Sen så behöver du inte jobba hela tiden. Du kan åka till stan och se vad som händer där. Du kan prata med djuren i din stad. Du kan gå till museet. Du kan designa egna kläder och du kan möblera om i ditt hus, du kan nästan göra vad du vill. Du kan även resa till andra städer om du har online och några vänner på din kompislista.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt kul. Det är nog ett utav mina favoritspel till Wii. Okej, spelet kanske inte har den bästa grafiken men det spelar ingen roll i detta fallet. Ljudet tröttnar man aldrig på och ett spel som detta ser faktiskt aldrig gammalt ut. Jag har spelat spelet i över ett år och jag är fortfarande helt inne i det.

Jag älskar att bygga upp min stad och prata med mina nya grannar. Ja, grannar flyttar ut och in i spelet. Det känns så verkligt fast fortfarande overkligt. För hur verkligt är det att man går och dricker kaffe med en katt? Eller en häst? Ja, det är riktigt kul. Spelet håller hur länge som helst och jag bara älskar det!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är som sagt inte det bästa jag har sätt på Wii då men den är verkligen inte dålig. Men det kan ju vara lite kantigt här och där men det förstör inte alls spelkänslan som äger totalt.

Spelkänsla: Spelkänslan är otroligt grym. När man har fått sin stad att se riktigt fin ut så springer man bara runt och njuter otroligt mycket. Det är så kul att se alla frukter på sina träd. Det blir en sån bra stämning i spelet också. Jag älskar det!

Ljud: Ljudet tröttnar man aldrig på! Ljudet ändrar sig beroende på vilken tid du väljer att spela. Det blir aldrig dåligt, trist eller dåligt på något sätt. Det är helt enkelt helt okej. Inte jättebra men helt okej.

Hållbarhet: Har spelat spelet i över ett år nu och jag är som sagt fortfarande helt inne i det. Du är nog dum om du inte väljer att köpa detta spelet efter att ha läst detta speltestet. Köp spelet nu! Idag! Spring! Det är värt det!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10