Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Let's Go to the City

Nintendo Wii
Animal Crossing: Let's Go to the City
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 december 2008
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  62
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.5

Speltest av liverpool93

Inskickad av liverpool93 den 13/05 -09 12:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Idag är dagen, du flyttar hemifrån. Du sitter på bussen, och en katt vid namn Rover börjar tala med dig. Han frågar vad du heter, kön, datum och tid, och vad din stad du ska flytta till heter. När du kliver av bussen, så får du se hur du ser ut. Det första du ska göra är att gå till Pelly i Town Hall. Hon hjälper dig med att hitta ett hus. När du har hittat huset du absolut vill ha så går du in i det och tittar. När du går ut igen kommer affärsmannen Tom Nook stå där. Det ät han som har hand om hyran och betalningar. Han har även en egen affär i staden. Du får en hyra på 19.800 Bells, och du ska betala den för att få större hus. Du ska jobba åt honom också, som att lämna paket åt dina grannar, skriva på anslagstavlan, skicka brev och plantera blommor! När du har jobbat färdigt betalar han lite Bells åt dig, och nu är du redo för att leva ditt eget liv! Du kan fiska, skjuta slangbella, fånga insekter och gräva efter fossiler. Du kan besöka ett museum som ugglan Blathers har hand om, du kan donera fossiler, fisk, insekter och fina tavlor. Du kan ta bussen till City och fixa håret, köpa dyra och fina möbler i GracieGrace, titta på aktioner hos Lloid och mycket, mycket mer. Du kan också göra egna kläder, inte sy och så, men du kan rita ett fint mönster och ha på kläderna. Du kan få presenter från Nintendo, få större hus, titta efter nya möbler hos Nook, köpa kläder hos Able Sisters och mer. När det är vinter ute hos oss, snöar det där. Tomten kommer på julafton, det är fyrverkerier på nyår och på Halloween kommer Jack som vill ha godis och på påsk kommer Zipper T. Bunny som du ska leta påskägg åt. Det kommer fisketävlingar någon gång ibland och insektsfångsttävlingar finns också. Ta god hand om din stad. Och donera Bells till statsfonden och få nya fräcka saker i din stad. Bjud in vänner - eller gå till dem via Nintendo Wi-Fi Connection och chatta med dom via Nintendos pryl Wii Speak. Detta är ett väldigt kul simuleringsspel, jag tycker det här är det bästa som finns på Wii.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt kul, jag tröttnar aldrig. Men om man har problem med pengar kan man fuska. Men då får staden mycket ogräs, det är inte så kul. Man kan göra så mycket på detta spel att det inte finns. För er som gillar spel som inte går att klara ut och det finns mycket att göra på tipsar jag det här spelet. Man kan inte dö i spelet, bara svimma om man blir biten av en tarantella eller en skorpion. Men annars är det ett väldigt bra spel.

Betyg till spelet
Grafik - 7/10
Den får en sjua för det är så söt och busig grafik, men den är också ganska bra om man tittar på alla effekter som finns i spelet.

Spelkänsla - 8/10
Tänk er att inreda sitt hus själv, vilken lycka. Det känns nästan som om man fiskar själv eller köper möbler själv. Men man blir oftast sur när något inte funkar. Men det är sak samma, spelkänslan är bra i alla fall. Det är olika "Events" på högtiderna och det gör saken roligare.

Ljud - 9/10
Ljudet får en nia. Det kan vara lite störigt med rösterna, för det låter som tungan går i 180 och babbel, men annars är det helfrän musik och den är väldigt bra.

Hållbarhet - 9/10
Den får en nia. I början var spelet lite lamt, men när man har börjat komma in i det så fattar man mer. Men om man inte gillar simuleringsspel så kanske det blir en femma. Men jag ger det en nia för jag tröttnar aldrig på det.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10