Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inZoo Tycoon DS

Nintendo DS
Zoo Tycoon DS
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2005
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  29
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.9 2.8

Speltest av Kouchi

Inskickad av Kouchi den 03/02 -07 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Zoo Tycoon DS handlar - precis som dom andra Zoo Tycoon-spelen - om att bygga en djurpark. Du kan välja mellan två olika speltyper: antingen att bygga ett eget, valfritt zoo eller att utföra små korta uppdrag och låsa upp banor. Banorna är inte så kul, men det valfria spelet är rätt kul. Du har många djur, inhängnader, byggnader, växter och annat att välja mellan. Ända nackdelen är att spelet inte alls uttnyttjar den undre, beröringskänsliga skärmen. Där visar den bara menyer, och när du ska placera något (tex en inhägnad) är det inte alltid så lätt. Det går inte heller att zooma in särskilt mycket i spelet, vilket gör att man knappt ser djuren.

Vad jag tycker om spelet
Låt dig inte luras av hur bra Zoo Tycoon-spelen för PC är! Det går inte att zooma in, spelet utnyttjar inte dom två skärmarna, grafiken är usel och det är svårt att placera objekt. Hade jag vetat att spelet var såhär uselt hade jag använt mina 300 kr till någonting annat! Är du sugen på Zoo Tycoon, köp PC-spelen istället!

Betyg till spelet
Grafik: Urusel grafik! Uttnyttjar verkligen inte dom möjligheterna Nintendo DS har! Grafiken kunde ha varit betydligt bättre.

Spelkänsla: Sådär, spelet har få valmöjligheter, och du tröttnar snabbt.

Ljud: Bra djurläten, dock inget som får dig att hoppa av glädje.

Hållbarhet: Du kan spela spelet rätt länge, eftersom det finns många djur och du kan hela tiden skapa nya djurparker. Men du tröttnar tyvärr efter en eller två timmar.

Totalbetyg: 2.8 Ljud: 4 Grafik: 1 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 3