Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Zoo Tycoon 2 DS

Nintendo DS
Zoo Tycoon 2 DS
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    7 mars 2008
  • Utvecklare
    Altron
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 -

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Pulmonaria den 09/03 -10 13:29

-Bygg inhägnader

Direkt efter att du startar, se till att sätta upp en inhägnad eller två och sen sätta in djur. Det här är den snabbaste vägen att höja din "Zoo Ranking", så att du kan låsa upp andra saker, något du vill göra vare sig du spelar Freeform eller Campaigns.

-Använd personalen (?)

Den viktigaste arbetaren är den vanliga djurskötaren, sätt en i varje inhägnad med djur i. Denna fantastiska person tar hand om dina djur. Att göra det själv är väldigt tidskrävande.

-Slösa inte pengar på flera av samma djur

Om du inte är i en Campaign som säger åt dig att göra så, placera inte mer än 1-2 honor/hanar av ett djur i en inhägnad. Har du en hona och en hane i en inhägnad kan dom göra egna ;)

-Håll dina djur glada

Tricket här är att på en gång sätta dit djurets favoritsaker du kan hitta på under frågetecknet i djurets meny. Glöm inte att göra 1-2 bitar av marken vatten (sötvatten) och lite grönska. Vissa djur gillar mindre av det här än andra, men i stort sätt går det bra med ovan. Slutligen, gå in i Zookeeper Mode och gör minispelet som gör att deras humör går upp (det där man ska trycka på nummer). Om du gör det med varje nytt djur kommer deras attityd att bli bättre och folk kommer tycka mer om dom.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.