Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Worms: Open Warfare

Nintendo DS
Worms: Open Warfare
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    22 mars 2006
  • Utvecklare
    THQ, Team 17
  • Antal ägare
    24
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 3.2

Speltest av dannepanne

Inskickad av dannepanne den 05/04 -08 07:30

Handling / story / vad man gör i spelet
I worms Open Warfare så kan man än en gång spela som de galna maskarna! Välj ditt vapen och ge dig ut i kriget! I detta spel så kan du själv välja banor, vapen och lag. Välj mellan snabb spel viket innebär att du helt enkelt bara spelar en match med 2 lag utan att du behöver fixa nåt annat. Skapa spel innebär att du får välja bana, lag och hur många lag det ska vara. Utmaningar vilket är tutorials alltå där du lär dig mm. Du kan även spela med en kompis. Så om ni nån gång sitter hemma och spelar Ds så koppla ihop och se vem som är bäste soldat! Välj även mellan massor av olika vapen såsom Uzi, Shotgun, Bazooka, olika sorters granater och självklart kung fu tricken!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är en väldigt underhållande och roligt. Kanske inte ett spel som man sitter med i timmar men ett väldigt kul tidsfördriv. Spelet är designat som spelet Worms och Worms 2 vilket är 2D. Men även fast det är 2D så är det bra gjort för att vara ett litet och kul klassiskt spel som Worms.

Betyg till spelet
Grafiken är inte det bästa jag sett på grund av att det inte är så bra bakgrund. Själva marken som man går på är okej men bakgrunden kan nog vara bättre.

Spelkänslan är mycket bättre. Även fast grafiken inte är toppklass så betyder inte det att spelet kan vara suveränt.
Spelkänslan är väldigt bra för dig som vill ha ett kul och snabbt tidsfördriv.

Ljudet ger jag också en 3a. Ljudet såsom explosioner och pangpang hörs självklart och är även rätt så bra för ett ds spel men ändå så kan nog även det finslipas.

Hållbarheten ger jag en 3a. Spelet är som sagt ett suveränt tidsfördriv och ett verkligt garanterat spel för folk som vill ha ett pangpang spel med en lagom dos av pangpang!

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 5