Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wizards of Waverly Place

Nintendo DS
Wizards of Waverly Place
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 augusti 2009
  • Utvecklare
    Disney Interactive
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5 8

Speltest av jussse

Inskickad av jussse den 11/12 -09 18:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Alex (för det mesta). Spelet är indelat i 7 avsnitt fullt med massor av minispel. Men i hela spelet är det nåt mystiskt som händer, vilket ger spelet en röd tråd. Ju längre in i spelet man kommer desto mer ställen kan man gå till. I varje rum/gata är det en diamant gömd. Ju fler diamanter man har fler outfits är öppna. Mynt kan man också hitta lite överallt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var ett av Disneys bra spel. Flera timmars underhållning, men när man spelar känns det att ta 10 minuter, men man har spelat i 1 timme. Vissa av minispelen ÄLSKAR jag. Nä, men jag gillar vissa spel väldigt mycket för det är lätt, men ändå en utmaning. Min 7-åriga kusin kunde spela. Dock är spelet på engelska, men hon gillar det i alla fall.

Betyg till spelet
Som sagt är det ett av Disneys bra spel och grafiken håller verkligen för att vara NDS. Man fastnar verkligen för spelet.

Ljudet är något tråkigt litet plingande (alltså inget märkvärdigt). Man skulle nog kunna spelet igen även om man spelat det. Man har ändå alla minispel. Men det är inte så stor utmaning att hitta då det kanske är lite tråkigt. Allt som allt är väldigt bra.

Totalbetyg: 8 Ljud: 4 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10