Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Castaway

Nintendo DS
The Sims 2: Castaway
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  26 oktober 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  26
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Thesims_2_ den 09/02 -08 13:23

Det här är inget jätte stort tips men ett fel som jag gjorde redan från början var att inte bry mig om människorna på ön.
Så mitt tips kommer handla mest om det.
Du måste till exempel ge ms. Weeder för att få fram chilin till chef Butcher. I bland så vill dom inte ta emot sakerna och då får du försoka prata med dom men om det fortfarande inte fungar får du ge dom en "present", men tänk på att ge dom ågot som passar annars funkar det inte.
Ms. Wedder kan man till exempel ge en sällsynt frukt och chef Butcher ett ägg. Du kanske hellre vill spara dessa saker men tänk på att om du är vänner med dom så kommer du få flera saker så att du kan bygg flera saker och då gå vidare.

En annan sak som jag också gjorde fel var att inte trycka på frågetecknen som finns på bänken där man vill bygga saker. För man gör saker även på frågetecknen fast man vet aldrig vad det kan bli förns det e klart.

Glöm inte att regelbundet titta vad det finns för uppgraderingar för annars kan det sluta dåligt eftersom att du kanske har allt och sedan ger bort en sak och då kan du inte göra en uppgradering förns du hittat en ny och det kan ta ett tag om det är en sällsynt sak.

Tänk också på att gå till "lådan" varje dag då det då finns en sak i den.

Hoppas det var till hjälp och lycka till med spelantet om du har några frågor, fråga mig bara ag hjälper mer än gärna till. =)

Fusket har betyget 8.4 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

sotnosen93 den 29/04 -08 11:28
Och Butcher gillar också färdiga maträtter. Jag gav honom en Tomatsoppa eftersom jag bara har 55% vänskap med honom, och han blev jätteglad. Men rå fisk och frukt och sånt funkar inte.

spexis den 05/05 -08 11:09
Hur får jag fram båten för de e väl den jag behöver för att hämta persikan till ms.weeder? HJÄLP (har hittat trädet o fått et verktyg av butcher men inget händer vid trädet :-()

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.