Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario 64 DS

Nintendo DS
Super Mario 64 DS
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    539
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av coolfire1

Inskickad av coolfire1 den 25/10 -10 21:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Prinsessan Peach har bjudit in Mario till slottet för att han ska få smaka hennes nybakade kaka. Men Luigi och Wario vill också smaka så de följer också med. Men när de kommer fram är Peach försvunnen och det visar sig att Bowser ligger bakom allt. Han vill åt alla Superstjärnor i spelet. Mario, Luigi och Wario försvinner också. Men Yoshi, som har somnat på slottets tak blir väckt av en humla på ett moln. Han säger att Mario, Luigi och Wario inte har kommit ut ur slottet ännu. Yoshi blir misstänksam så han går in i slottet för att se vad som har hänt. När han kommer in stöter han på Toad. Han säger att prinsessan Peach har blivit kidnappad av Den elake Bowser och att Mario, Luigi och Wario har blivit inlåsta någonstans i slottet. Så nu är det bara Yoshi som kan rädda våra vänner !

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra på DS! Det bästa är nog att det är bärbart. Och man kan spela som många olika karaktärer: Yoshi, Mario, Luigi och Wario som alla har olika egenskaper! Min favoritfigur är Wario. I början är du bara Yoshi. Men efter ett tag så kan du låsa upp de andra figurerna också. Och det finns också 30 stycken extra stjärnor på DS versionen. Det är bra för då blir det en större utmaning att samla alla stjärnorna!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 7:a. Den liknar mest ett mobilspels grafik men är bra för att vara på DS.

Spelkänsla: Spelkänslan får en 9:a. Det är bra att det är bärbart och man kan spela hur länge som helst utan att tröttna! (tills du får sjukt i vänstra tummen av styrkorset).

Ljud: Ljudet får en 9:a. Musiken är bra och man hur alla ljudeffekter klart och tydligt.

Hållbarhet: Hållbarheten får en 10:a. Man kan spela det i flera veckor utan att tröttna och gillar man Mario så är detta ett spel du bara måste köpa till din DS!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9