Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario 64 DS

Nintendo DS
Super Mario 64 DS
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    539
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av zzero7

Inskickad av zzero7 den 01/01 -06 04:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är som på den gamla nintendo 64:an. Men detta är lite roligare för här i kan man vara Wario,Luigi,och Yoshi också och det är lite bättre faktiskt. Fast dom måste man låsa upp,föruom Yoshi för man börjar spelet som han så man måste låsa upp Mario istället. Men han är jättelätt att låsa upp. Det här spelet går som vanligt ut på att rädda Peach från Bowser som har kidnappat henne eller nåt sånt. Så man ska samla stjärnor och öppna nya banor . För ju mer stjärnor du har desto mer banor kan du låsa upp. Det finns också minispel som man kan låsa upp. Fast alla gubbar har 2:st minispel i början.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett roligt spel. I början är det väldigt lätt att ta stjärnor, men sen så blir det svårare. Ännu en sak som jag tycker om är att det på en del ställen på banorna så finns det särskilda blommor som man kan ta, för att alla har en särskild sak t.e.x. Luigi har osynlighet men det är ju bara för en liten stund.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt mycket bättre än 64:ans så att det får en 8:a av mej.

Spelkänslan är rätt bra för ibland när jag blir skadad så hoppar jag till alltså när jag inte är beredd på det. Så det får en 9:a av mej.

Ljudet är väldig bra, för jag gillar musiken på 64:an så därför får den en 10:a av mig.

Jag gillar fortfarande Mario DS. Även om jag inte hittar nån rolig bana så spelar jag det lite då och då, så hållbarheten får en 9:av mig.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9