Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario 64 DS

Nintendo DS
Super Mario 64 DS
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    539
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
En dag hade prinsessan blivit kidnappad av den elake koopa kungen "Bowser". Men en dag kom tre hjältar vid namn Wario, Mario och Luigi som skulle rädda prinsessan. När de väl hade kommit in i slottet såg ingen dom igen... Men en dag kom en kille på ett moln som hade en kamera och han sa åt Yoshi att gå in i slottet och hitta Mario, Wario och Luigi. Men att komma in i slotten blev inte så lätt som man trodde...

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt att man kan vara Yoshi, Wario och Luigi nu. Och så finns det fler banor och stjärnor. Till och med en massa kaniner! Det är bra att man kan välja på två olika läsen som t. ex: Touch Mode. Då använder du en penna för att t. ex. styra Mario vilket gör det hela lite roligare. Det är så roligt! Ni måste bara testa det!

Betyg till spelet
Grafiken är en av de bästa sakerna med spelet. Det är 3-D grafik som ger det hela en stor spelkänsla. Grafiken tycket jag är bra men det kanske inte ni tycker. Men ljuset kan bli lite ljust.

Spelkänslan är rätt så bra. Det ska inte vara för mycket och inte för lite. Det ska vara någonstans mitt i mellan. Man ska inte spela för mycket.

Ljudet är jättebra. Man hör varenda litet steg och när dem landar låter det. Och om man tar pengar men ibland vill man inte höra ljudet så då är det bara att stänga av det.

Hållbarheten har jag inte testat men det sägs att den ska vara jättebra. Jag litar på dem men den kan väl inte vara så bra.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8