Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Nintendo DS
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    34
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7

Speltest av halvardo

Inskickad av halvardo den 25/08 -05 10:24

Handling / story / vad man gör i spelet
I Star Wars Episode III: Revenge of the Sith så är det meningen att man ska döda General Grievous. När man börjar att spela får man välja svårightesgrad. Man får välja på: Padawan, Jedi eller Master. Du får också välja om du ska vara Anakin eller Obi-Wan. Dom har olika uppdrag. Dom har också olika krafter. Anakin kan krafter som skadar men Obi-Wan har mäst helande krafter. Anakin och Obi-Wan är på ett rymd skepp på första, andra och tredje banan. På den tredje banan händer det grejer. För då möter man Darth Tyranus som håller kanslern fången. När man har dödat Darth Tyranus så kommer Obi-Wan Anakin och kamslern dör i från. Om man är Anakin så kommer man att bli ond man möter Obi-Wan. Om man är Obi-Wan så kommer man att möta Anakin (det är den sista banan).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett super bra spel. Allt är bra med spelet även fast det är 2d. Men det blir 3d när man flyger med rymd skepp. Spelet är billigt och roligt jag tycker att alla borde köpa Star Wars Episode III: Revenge of the Sith. Det finns också multiplayer. Då kör man rymd skepp och ska skuta ner varandra.

Betyg till spelet
GRAFIKEN:
Grafiken är bra på Star Wars Episode III: Revenge of the Sith men om det är någon som pratar så är det bara en bild och lite text.

SPELKÄNSLA:
Den är jätte bra fast det känns lite patetiskt i bland.

LJUD:
ljudet är i världsklass jag hittar inga fel på ljudet.

HÅLLBARHET:
Den är värkligen dålig jag klarade ut spelet på en halv dag. Och spelet är värkligen kort. Men multiplayer läget lyfte hållbarheten från 2 till 3.

Totalbetyg: 7 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 8