Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Battlefront: Elite Squadron

Nintendo DS
Star Wars Battlefront: Elite Squadron
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 november 2009
  • Utvecklare
    n-Space
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.3 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/04 -10 10:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars Battlefront: Elite Squadron är ett spel där man tar rollen som X2, en klonsoldat som är klonad av en Jedi-riddare. Fast, han är inte ensam om det för han har en genetisk bror som också är en Jedi-klon. X2 och X1 jobbar för Jedi General Ferroda och man är med honom på ett antal uppdrag, innan order 66 verkställs då man ska döda Ferroda. X2 vill inte vara med Imperiet efter att ha dödat Ferroda, och lämnar sin skvadron och sin broder som nu vill döda honom.

Senare i spelet så har det gått flera år sen X2 lämnade Imperiet, han har nu blivit Jedi-riddare och gått med i Rebellalliansen. Dock har X1 blivit en Sithlord och kejsaren och Darth Vader är nu döda, X1 har tagit Luke Skywalker till Mustafar för att skapa en armé med kraftkänsliga mörka Jedis. Nu måste X2 stoppa honom och bringa fred till glaxen

Vad jag tycker om spelet
Det påminner om de andra Battlefront-spelen, bara en annorlunda story och man är X2 på varje bana. På Galactic Conquest man är vanliga soldater.

Jag tycker det är strålande och väldigt bra grafik trots att DS inte brukar ha så bra, det var absolut ett bra köp av mig och jag kan varmt rekommendera detta spel. Det är nog ett av de bästa Star Wars-spelen jag kört. Till DS är detta och Lethal Alliance de bästa spelen.

Betyg till spelet
Grafik
Riktigt bra särskilt i flygbanor och dueller, när man bara kör uppdrag så är det inte för illa då heller. Det blir fem av tio poäng.

Spelkännsla
Kan vara riktigt bra, känns som ett vanligt Battlefront-spel. Det blir sju av tio poäng.

Ljud
Ljudet är perfekt. Det blir tio av tio poäng!

Hållbarhet
När man väl klarat ut spelet kan man köra Galactic Conquest eller köra spelet en gång till. Det blir även här tio av tio poäng!

Totalbetyg: 8 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7