Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil: Deadly Silence

Nintendo DS
Resident Evil: Deadly Silence
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 mars 2006
  • Utvecklare
    Nintendo, Capcom
  • Antal ägare
    18
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 29/12 -08 11:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Upptäck Resident Evils början på ett nytt sätt. Det har varit ett par mystiska mord i Raccon city och en grupp från polis kåren Stars ska ta reda på mer. De åker ut på ett ställe där det sägs ska ha hänt ett par mystiska saker. Ganska snart efter landningen hittar en medlem ett lik i gräset och då hoppar köttätande Zombihundar fram. Hela gänget springer in i ett stort hus och där gömmer det sig en hemsk mardröm där man ska få skjuta skallen av Zombis och döda jätteormar med mera.

Vad jag tycker om spelet
Jag är ett stort Resident Evil fan så det är klart att jag älskar spelet. Det som gjorde mig lite extra glad var att det finns ett nytt mode där det är lite svårare. Grafiken är väldigt bra för att va ett DS spel fast dock är det en aning suddigt här och där. Kontrollen funkar jättebra exakt som ett klassiskt Resident Evil spel ska göra! Nu kan vi lika gärna gå till ljudet... Ljudet är bra men dialogerna är väldigt dåliga måste jag säga.

Betyg till spelet
Grafik
Grafiken till Resident Evil DS är bra! Men de kunde vara bättre måste jag säga.

Spelkänsla
Man får in samma underbara känsla som när man spelade Resident Evil 1 på Playstation 1. Inte så konstigt heller det här spelet är faktiskt en remake av det spelet.

Ljud
Musiken är bra och allt det där men när man kommer till dialogerna så floppar det totalt. Men det här är baserat på ett gammalt spel så kan jag faktiskt vara lite snäll.

Hållbarhet
Det finns inte så mycket att låsa upp men man kan varva spelet minst två gånger utan att bli trött på det. Spelet är extremt långt så det tar nog ett tag tills du är klar med den här skräck klassikern.

+
Extremt mycket blod
Bra kontroll
Stort spel

-
Usla dialoger

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10