Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Pokémon Platinum

Nintendo DS
Pokémon Platinum
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  22 maj 2009
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  186
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/09 -09 20:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Storyn •
I detta spel så spelar du som en person vars dröm är att bli Pokémon-mästare. Du går ut i skogen med din kompis och möter en professor, när han har gått märker du att han har lämnat väskan. När du går fram dit så blir du attackerad av en Pokémon. I väskan så ligger det 3 stycken Poké-bollar och du tar en av dom och strider mot Pokémonen. Du får Pokémonen av Professorn. Nu börjar äventyret...

Annat •
Ja, du spelar en Pokémon-tränare som ska nå högaste rank i alla ligor. Du får välja mellan 3 olika Pokémon i börjar som består av Turtwig (Gräs), Chimchar (Eld) och Piplup (Vatten). Sen ska du hitta den legendariska Pokémonen Giratina som har fångat dom 2 andra Pokémonen Palkia och Dialga.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar spelet. Spelet är mycket roligare än dom tidigare Pokémonspelen för det finns mycket mer Pokémon att fånga, det finns mer saker att köpa i affären m.m. Och nu när man både kan fånga Palkia och Dialga blir det ju mycket roligare. Jag har haft spelet en bra tag nu och jag kan spela det mycket länge. Jag kan inte sluta spela det! Det finns också många fler berg och mycket annat att undersöka i spelet. Nackdelen är att dom har tagit bort en hel del med Pokémon, vilket jag inte förstår. Det är är ju bara dumt. Ju fler desto bättre.

Betyg till spelet
Mina betyg för spelen lyder:

Grafiken: Grafiken är väldigt bra för att vara till DS, men har inte ändrats så mycket jämfört med Emerald, Ruby, Sapphire och dom andra tidigare. Men det är inte dåligt heller, så det blir 7/10.

Spelkänslan: Spelkänslan är ganska så bra. Nog, det känns som om man är personen men det finns saker som fattas. Vet dock inte vad... Jag ger en 6/10.

Ljud: Ljudet är bra. Men det är nästan likadant ljud som i dom tidigare spelen. Det finns mycket att ändra på spelen. En 6/10.

Hållbarhet. Hållbarheten är sjukt bra. Tanken på att det alltid finns väldigt mycket Pokémon att hitta så kan det ju nästan aldrig ta slut! En 10/10.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6