Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Platinum

Nintendo DS
Pokémon Platinum
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 maj 2009
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av PRanger11

Inskickad av PRanger11 den 09/04 -09 14:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en kille (sin rival) som säger att han vill bli den största tränaren i världen! Men han är inte den ända! Du vill själv bli den bästa tränaren i världen!
Du blir erbjuden att söka och hitta alla Pokémon i hela Sinnoh av professor Rowan och du får gå på uppdrag att klara alla gym, klara elite-fyran och bli mästaren! Men du måste också fylla hela Sinnoh Dex + National Pokédex!
Det blir ett tufft jobb. Du måste också kämpa mot hela Team Galactic och klara till och med hela Battle Frontier! Man möter också en spion som kallas för Looker och han är på spaning efter Team Galactic. Team galactic har också fått en till commander och han heter Commander Charon!
Kämpa på och lycka till!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är super bra till skillnad från Diamond/Pearl. Det blir tuffare, mer spännande och mer svårt i uppdrag; att din rival är mycket starkare än i Diamond/Pearl och gymstriderna skiftar till skillnad från Diamond/Pearl. Gymledarna lyder så här:
Roark, Gardenia, Fantina, Maylene, Wake, Byron, Candice och sen Volkner.
GTS har blivit lite mer uppgraderad också. Använd gärna GTS om du behöver Pokémon som du inte kan skaffa om det går. Jag vill bara spela Pokémon Platinum non-stop efter att jag fått det.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken har blivit snyggare för att alla Pokémon och tränare som man möter har sjysta nya rörelser (många Pokémon i alla fall).
Spelkänslan är bättre än i Diamond/Pearl för nu har de gjort att det blir häftigare med gymmen (några i alla fall), och då tycker man att spelkänslan glöder mer inom sig till skillnad från Diamond/Pearl.
Ljudet är lite bättre än Diamond/Pearl men jag känner skillnad, det är bättre. Det har jag hört under spelets gång.
Hållbarheten är lite bättre än Diamond/Pearl men ingen stor skillnad.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9