Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon HeartGold & SoulSilver

Nintendo DS
Pokémon HeartGold & SoulSilver
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    26 mars 2010
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    152
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 08/04 -10 16:15

Här är en lista på dom legendariska Pokémonen:

Ho-Oh/Lugia:
Efter att du har klarat alla Jotho gym ringer professor Elm till dig och berättar att han vill ge dig en sak. Du åker till hans labb och får en Master Ball och han berättar även att en grupp Kimono-flickor letar efter dig. Åk till Ecruteak City, för i den staden finns det en byggnad som heter Dance Theater. Där ska du möta fem stycken tränare som har har varsin Pokémon (fem av Eevees utvecklingar). När du klarat dom (du ska klara dom på rad utan att lämna byggnaden) så får du antingen Tidal eller Clear Bell beroende på version. Nu ska du gå till Bell Tower (HG) eller Wirl Islands (SS). Där längst upp i tornet och i djupet av öarna väntar Ho-Oh och Lugia. Dom är i level 45/70 så var förberedd.

Raiku och Entei:
Efter att du mött dom i källaren av Burnt Tower så 'roamar' dom Johto, alltså springer dom runt lite överallt. Dom är i level 40. På Pokégear Map visas det var Entei och Raiku är för tillfället.

Suicune:
Efter att du släppt lös honom ur Burnt Tower kommer du stöta på honom under resan. Du kommer att se den i Cainwood Citys övre del. Du kommer att få möta en tränare efter att Suicune springer ur synhåll, så var förberedd. Nästa gång du stöter på den är det utanför Mt. Mortar, alltså route 42. Du måste använde Cut för att den ska springa till nästa plats. Sen när du klarat Elite Four och kommit till Kanto kommer du se den i Vermilion City. Sen ser du den i route 14 och nu ska du göra så Misty är tillbaka i sitt gym, för Suicune väntar på dig på kullen i Route 25. Ifall du råkar besegra den så kommer han tillbaka i Burnt Tower. Suicune är i level 40.

Articuno, Zapdos och Moltres:
Efter att du fått alla Kanto Badges så kan du möta de legendariska fåglarna. Articuno är som vanligt i Seafoam Island, Zapdos utanför Power Plant och Moltres är nu inuti Mt. Silver. Dom är i level 50, så var förberedd.

Latios/Latias:
Efter att du har varit i Pokémon Fan Club i Vermilion City så kommer Steven, Hoenns före detta mästare, och berättar för dig att Latios (SS)/Latias (HG) har börjat 'roama' Kanto av någon anledning. Han/hon är i level 35. Du kan helt plötsligt stöta på henne/honom, men på Pokégear Map visas vart den är.

Groudon/Kyogre:
När du har vunnit mot Red och fått Kanto Starter Pokémon från Professor Oak, så kan du gå till Mister Pokémon och få Red/Blue Orb. Med dessa kan du möta Groudon/Kyogre. På SoulSilver får du RedOrb så du kan möta Groudon och på HeartGold får du BlueOrb så du kan möta Kyogre. Du möter dom i Embedded Tower. Dom är i level 50, så var beredd.

Rayquaza:
När du fångat Groudon eller Kyogre kan du möta Rayquaza på ETT sätt. Ifall du får en Groudon/Kyogre från en komis till exempel så du har båda. Sen går du till professor Oak. Du ska ha både Groudon och Kyogre i teamet, så får du en JadeOrb. Denna gör så du kan möta Rayquaza i Embedded Tower. Rayquaza är i level 50.

Mewtwo:
Som i Red, Blue, Green, FireRed och LeafGreen kan du möta Mewtwo i Cerulean Cave. Han är i djupt inne i grottan, i level 70, så var förberedd.

Fusket har betyget 6.85 (20 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

davidan00 den 21/11 -10 15:26
du skrev inte arceus!!

tomytom den 05/12 -10 10:50
-___- kanske för att man inte kan få Arceus utan ett speciellt event....

mawal den 01/02 -11 12:59
Man kan ju fånga både ho-oh och lugia på båda spelen...!

markosuper den 07/03 -12 14:50
grymt fusk!! 10/10

markosuper den 07/03 -12 14:53
grymt fusk!! 10/10

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.