Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon HeartGold & SoulSilver

Nintendo DS
Pokémon HeartGold & SoulSilver
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    26 mars 2010
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    152
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 27/03 -10 17:04

En kort guide i spelet som leder till första gymmet i Violet City (detta är såklart för de som inte kan det eller vet vägen):

Du börjar i ditt rum på övervåningen. Gå ner för trappan och prata med din mamma som ger dig en PokéGear som du kan använda till en massa olika saker, exempelvis att lyssna på radio, ringa upp dina tränare och göra en "rematch", se var de legendariska hundarna är med mera.

Efter du pratat med din mamma så går du ut ur dörren och gå vänster mot utgången från New Bark Town. Då stoppar en tjej dig och säger att du inte kan gå ut i gräset utan en Pokémon. Då går du snett upp mot Prof. Elms labb och då får du välja mellan Pokémonen Chikorita, Totodile och Cyndaquil. Du får välja exakt vilken du vill. Efter det går du och visar din mamma din nya Pokémon och sen beger du dig av på ditt äventyr i Johto.

Du går ut ur New Bark Town och fortsätter tills du kommer till en stad som heter Cherrygrove City. Där stoppar en gubbe dig och visar dig runt i staden. Efter att han har gjort det så får du en såkallad "Town Map". Med den kan du se hela regionen, alltså Johto. Sen går du upp mot Pokémon Marten och går uppåt tills du kommer till ett hus. Där går du in och pratar med en person som ger dig Pokédexen. Efter det kommer Prof. Elm ringa dig på PokeGear och säga att det har skett ett inbrott i labbet och en Pokémon är stulen.

När du har gått ner till Cherrygrove City så fortsätter du åt höger mot New Bark Town. Där möter du din blivande rival. Efter du besegrat hans Pokémon i level 5 så fortsätter du hemåt och snabbar dig in i Prof. Elms labb och så står polisen där och frågar om du mött en kille med rött hår. Det är då du bestämmer namnet på din rival, det bestämmer du helt och hållet själv. Sen så pratar du med Oak och han säger att du ska fortsätta mot Violet City, där det första gymmet ligger!

Du går mot Cherrygrove City och sedan uppåt mot det hustet du fick Pokédexen, men stoppar på vägen och ser att de två tränarna som slogs har kört klart matchen. Det är bara att vinna över tränarna och fortsätta uppåt tills du kommer till en grotta som heter Dark Cave. Då fortsätter du åt sidan och möter 2-4 tränare mer. Sedan är du äntligen framme i Violet City. Du kan välja om du vill köra Sprout Tower före eller efter gymmet. Det ligger högt upp i staden över en bro. Gymmet ligger i mitten av staden och det kan du utmana när du vill efter eller före Sprout Tower.

Fusket har betyget 2.13 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

supertrunks1 den 30/03 -10 16:36
Du kan inte köra gymet innan sprout tower för det är en snubbe på platt formen.

LatiasKing den 17/04 -10 15:12
Hadde redan klarat det men det stämmer.

ingen den 01/01 -11 19:06
fy f*n va onödigt... i början går man nästan runt som Elm's lilla slav -.- han säger vart man ska gå!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.