Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av RemusLupin

Inskickad av RemusLupin den 27/07 -07 12:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Nintendogs går ut på att ta hand om sina hundar och tävla med dem. För att hundarna ska må bra måste man gå ut med dem, bada dem och ge dem mat och vatten. När man sköter om och tävlar med sina hundar får man poäng och låser upp nya raser. Spelet går inte att 'klara' utan det fortsätter i all evighet, även om det inte finns så många mål att nå i slutet.

Vad jag tycker om spelet
Jag ångrar att jag köpte spelet. Jag trodde att jag köpte ett spel som skulle vara roligt, i alla fall med lite variation. Spelet är inte roligt längre när man låst upp de flesta raserna och när man vunnit alla 'championship' ett tiotal gånger med varje hund. Hundarna måste badas jätteofta och blir hungriga direkt efter att de har fått mat. Samma sak med törsten och man kan inte lämna vattenskålen framme. Promenaderna är jättetråkiga och tävlingarna är som sagt inte roliga längre efter ett tag. Nintendogs kanske passar att spela några minuter när man har lust, men det är inget spel som ska spelas under en längre period för då blir det jättetråkigt...

Betyg till spelet
Grafiken är bra, men jag blir jätteirriterad när vissa hundar har onaturliga rörelser. T.ex. dvärgschnauzern, det är omöjligt för en så dåligt konstruerad hund att röra sig så bra. Vissa hundar ser onaturliga ut och när man är ute på promenad återkommer samma saker hela tiden och det bidrar också till varför grafiken får en 5:a.
Spelkänslan är mycket bra, om man spelar korta stunder. Nintendogs är däremot inget spel man ska spela länge om man vill behålla spelkänslan. Därför får den en 6:a.
Ljudet är en av de få sakerna som är superbra, dock inte perfekt. Därför får ljudet en 9:a.
Hållbarheten är värd en 6:a, eftersom man alltid vill spela det igen, även om det har gått flera månader sedan sist kommer spellusten tillbaka.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 9 Grafik: 5 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6