Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Elli_11

Inskickad av Elli_11 den 17/07 -06 14:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska köpa en hund och ta hand om den. Man får bestämma vad den ska heta och så. Man kan lära den tricks och vara med på tävlingar. Man kan köpa många hundar men bara ha tre hundar hemma åt gången. Man måste gå ut och gå med dom och ge dom mat och tvätta dom. Dom dör eller växer aldrig. Man kan göra bark mode och träffa andra hundar på minst 10 meters avstånd. Man kan inte ha hur många hundar som helst men många.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det var roligt, gulligt och man kan bara inte tröttna på det men det kanske blir lite långtråkigt att man inte kan göra saker HELA tiden och man kan inte göra vad som helst t.ex. man kan inte vara ute i trädgården men man kan ju vara i parken i alla fall. Det är roligt med tävlingarna och alla tricks dom kan lära sig. jag tycker att det är bra att man kan köpa maten och byta golv men det kostar ju pengar.

Betyg till spelet
Jag har satt 10 på grafiken för att det ser så verkligt ut och man tror nästan att man har en riktig hund. Jag har satt 9 på spelkänslan för att den är riktigt underbart bra men det är lite overkligt att den inte kan dö eller växa(inte för att jag önskar det) Ljuden är väl okej men det är ju inte så mycket musik i bakgrunden. Man hör nästan bara hundarna som skäller och leker. Jag kanske inte spelar det varje dag men jag har inte tröttnat än.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9