Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Vaati_Neko

Inskickad av Vaati_Neko den 21/04 -06 17:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar till största del om att man ska ta hand om en eller flera valpar nästan som en tamagotchi. Men det som är annorlunda med det här spelet är att man kan gå ut och gå med sina små hundar och låta dem plocka upp presenter och leka med andra hundar på vägen. Du kan samla oerhört många leksaker, CD's, klockor, dekorationer och annat i spelet som din hund kan ha nytta av eller bara tycka är roligt. Man kan även spela in kommandon åt sin hund som den kan lära in.
Du måste köpa mat och vätska åt dina valpar, och för att få pengar kan du sälja det som du inte behöver (kanske något som du har hittat på gatan) eller delta i tävlingar. Tävlingarna är följande: Agility, Disc Competition (frisbeetävling) och en lydnadstävling.

Det finns många olika sorters hundar med många olika sorters personligheter och raser!

Vad jag tycker om spelet
Det är ett mycket fint och roligt spel, det finns många spännande nya saker att hålla på med som aldrig har funnits i spelvärlden tidigare. Det känns ibland som om man har en egen liten valp som väntar på en när man kommer hem från skolan/jobbet. ^^

Grafiken är bra, djurens rörelser syns verkligen vilket resulterar i att hundarna ser riktigt verkliga ut. Synd bara att de inte växer upp, då de skulle se ännu vackrare ut då.

Musiken är också relativt trevlig.

Betyg till spelet
Grafiken får en hög åtta eftersom jag inte bryr mig lika mycket om grafiken som resten av fördelarna/nackdelarna i spelet. Annars duger den och är precis så som den bör vara för ett sådant spel av dess kaliber.

Spelkänslan vet jag inte vad jag ska göra av den... Jag fick ge den en femma, eftersom jag är vag på den punkten.

Ljudet är som sagt trevligt, musiken är härlig och får en att vilja samla alla mystiska CD's i hela spelet och spela dem i både ultrarapid (slow-motion) och supersnabbt bara för den roliga sakens skull. Musiken kan ju även påverka hundarna. Det roligaste med musiken är att man kan spela egen med en keyboard! (Först måste man spela ett tag så att man kan köpa den).

Hållbarheten är inte så hög, man gör ju i stort sett samma sak hela tiden. Det är bäst att ha ett mål, jag vill till exempel få höga contestpoäng och resultat, skaffa mycket pengar och skaffa alla rum och "låsa upp" alla hundraser som går att ha, samt att skaffa en egen liten huskieflock. ^^

Nintendogs är ett mycket bra spel! Du gör rätt i att testa det!

Totalbetyg: 7 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5