Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Bimbo_Lella

Inskickad av Bimbo_Lella den 13/01 -06 22:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Man får köpa sig en hund och ta hand om den. Man kan köpa saker till den och det är helgrymt! Men om den rymmer är det inte kul. Om man har tur så kommer den tillbaka och då måste man vara extra snäll mot den och leka med den och bringa mycket tid med den. Dom är väldigt söta och man kan välja mellan 6 olika raser i varje spel men det kommer fler efter hur mycket träningspoäng man har.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det roligaste som har kommit till nintendo ds. Det känns verkligen som om man är med i spelet och hunden känns ju verklig eftersom att den rymmer hemifrån om den inte får mat osv. Nackdelen är att om man går i skolan och har väldigt mycket aktiviteter (som jag har) så kan det vara så att man inte orkar med eller hinner med. För hundarna måste ju också få sova och äta.

Betyg till spelet
Grafik är verkligen strålande. Men det kan hända ibland att den flippar. Spelkänslan är verkligen värdsklass du är med i spelet och man kan inte sluta. Ljudet är bra. Det är en bra sak att dom har tagit med bakgrundsljud som havet och brandbilar. Hållbarheten är bra har haft min från nästan när den kom till Sverige! Och den har inte fått en repa =D

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10