Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/12 -05 14:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Nintendogs handlar om att man ska ta hand om sin egen hund. Först går man till kenneln och väljer en ras. Vilka raser man kan välja bland beror på vilket spel man har. När du har valt din hund ska klappa den och göra den lugnare och sen bestämma ett namn. Sedan är det fritt fram att tävla och gå ut och gå! Tänk på att innan du är med i en tävling ska du träna. Om du ska vara med i en Frisbee-tävling ska du gå till parken och öva. Om du vill vara med i lydnats-tävligen ska du öva in några trick innan. Agility-tävlingen måste man öva ganska länge på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra, jag blev fäst vid det direkt! En av grejorna som är väldigt bra är "Bark Mode". I "Bark Mode" kan man träffa andra hundar. Jag och mi kompis spelade tillsammans, vi gav varandra presenter! Något som inte är så bra, är t ex. djuraffären. Det tar så lång tid innan de får in nya saker. Annars tycker jag att allting var riktigt bra gjort!

Betyg till spelet
Grafik:

Den var jättebra, hundarna var verkligen söta, men vissa saker var väl sådär.

Spelkänsla:

Jag tycker att det var väldigt verklighetstroget, men vissa saker var lite konstiga. Vem plockar upp hundbajs i papperpåsar?

Ljud:

Ljudet var jättebra. Något som var särsklit bra var att alla hundar skäller olika! Men när man är hemma kan det ibland komma cyklar, det kan vara väldigt irriterande!

Hållbarhet:

Det är jättebra gjort, men lite större varition på mat etc. skulle inte vara så dumt!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9