Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av HEDWIG_555

Inskickad av HEDWIG_555 den 18/12 -05 17:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man kommer som en vanlig person som ska skaffa en hund. När man har köpt en hund man gå ut med hunden man ger den vatten och mat sen kan man alltid tvätta den. Sen kan man vara med i tävlingar och vinna pengar till en ny söt valp och sen kan man vinna ennu mera pengar och köpa en hund till så man har hela tre hundar. Och när man går ut ska man ju försöka ta så många "?" tecken som möjligt och så kan man alltid hitta
några presenter på gatan. Man kan hitta hattar osv. och sätta på hundarna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är ett väldigt bra spel. Inget våld och så. Men det kan ju vara skoj med skut spel eller (hur ska jag äga) också men det här är något annat. Väldigt bra. Du kommer ju upp i svårare utmaningar senare på tävlingar. Och då blir det rätt så tufft tycker jag. Och på agillity så lyder hundarna ibland inte men det är bara och träna som är hyfsat roligt.

Betyg till spelet
Alltså detta är ett vädigt mysigt och sött spel. Väldigt kul. Detta spel är inte som dom andra spelen. Ni tror säkert att detta spelet är likt Pokemon men det är det inte. Det kan jag säga er. Bra är det men det kan bli lite tjatigt med allt skällande. Och i riktiga världen lyfter inte små valpar på benen när dom kissar. Jag har en riktig hund och han är 4 år och det är inte varje gång han lyfter på benen när han kissar.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9