Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/12 -05 20:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att man står utanför en dörr. ( väldigt skickligt jort ) Man kommer in genom dörren genom att '' knacka '' på skärmen med den lilla pek pennan.När man är inne så ska man välga en hund. Alla hundar är väldigt söta.
När man valt hund kommer man hem. Då måste man klappa hunden så den inte känner sig rädd. Sen ska man säga hundens namn ungefär 20 gånger i den lilla micen om sitter på spelaren. Ett tips : Håll dig på avstånd när du ska prata i micen, för annars raspar det väldigt och hunden förstår inte vad du säger. Sen ska du lära hunden att sitta och sen börjar spelet! När spelet börjat så kan du gå på promenad, mata hunden, lära den konster och mycket mera! En sak som vissa undrar ska jag nu svara på: När man är på promenad så kan ibland hunden försvinna, men t det lungt, snart kommer hunden tillbaka och den har med sig ett paket med t.e.x en leksak i. Du kn även vara med i tävlingar och utställningar med hunden.
Lycka till med in Nintendog!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är toppen!Det är värkligt och gulligt. Ett tips när ni vill köpa ett nintendo DS och nintendog så ska du göra så här: Det finns nämlien speciella ''paket'' där du får :
en snygg Nintendo DS spelare i färgerna blå eller rosa.
i detta ''paket'' får du DESUTOM ett intendog spel och laddare
för ett vrak pris 1.500! Köper man varorna försig kostar spelaren 1.300 och spelet 450! Lycka till!

Betyg till spelet
Spelet är fantastiskt, det förkänar alla poäng! Gulligt o värkligt är det! helt fantastiskt! Jag har själv ett DS o de är helt jätte kul! Spel känslan är fantastisk när hundarna gnäller o skäller, det är ett jätte roligt spel! Jag är glad att dom kom på det hät underbara spel! Lycka till med nintendogs :)

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10