Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Melly_Best

Inskickad av Melly_Best den 08/12 -05 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Först går man till kenneln och skaffar sig en valp(vilka raser man kan köpa beror på vilket spel man har)! Man ger hunden ett namn, lär den olika trix och tävlar den i olika Contests. När du klappar din hund och berömmer den händer det ibland att du får Trainer Points, och när du har fått ett visst antal Trainer Points så kommer det nya hundraser du kan köpa på Kenneln! Om du köper Nintendogs tycker jag att du borde läsa igenom instruktionsboken först så att du förstår lite. Om du inte är bra på engelska kan du fråga någon vuxen om han/hon kan försklara vad dom olika sakerna betyder!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Nintendogs är ett jättesött spel, men det har vissa gränser: man kan t.ex. bara gå ut med hunden 1 gång i halvtimmen, och bara tävla den tre gånger om dagen... En sak jag inte tyckte var så bra var att man inte kunde plocka upp bajset när man var ute och gick med hunden! Förutom det så gillar jag det här spelet jättemycket!

Betyg till spelet
Grafiken var helt otroligt bra, spelet var väldigt verklighetstroget. Spelkänslan var lite sådär, man kunde nästan bara göra samma saker... Ljudet var också väldigt bra, men jag blev irriterad på bil- och cykelljud! Hållbarheten var också väldigt bra! Visst finns det vissa saker som borde förbättras, men jag gillar spelet lika mycket för det!:)
(Jag spelade Nintendogs Dachshund and Friends)

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6