Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  7 oktober 2005
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  520
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av The_Only

Inskickad av The_Only den 09/09 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finns tre olika versioner av Nintendogs. I grunden är alla tre lika, men varje version har olika hundraser att välja mellan. Dom är Nintendogs: Lab & Friends, Nitendogs: Chihuahua & Friends och Nintendogs: Dachshund & Friends. Du måsta ta hand om din Nintendog så att den mår bra. Helst varje dag, eftersom den inbyggda klockan i Nintendo DS håller reda på vilken dag och tid på dygnet det är. En Nintendog kan aldrig dö, så det behöver inte du vara orolig för. Att leka e viktigt för en liten hund. Dessutom gör att den tränar upp sina förmågor och blir piggare och mer uthållig. Det finns över 100 föremål att använda tillsammans med din Nintendog. När du har lekt med din Nintendog ett tag kan du ställa upp i tävlingar med den. Blir den bäst i rasen vinner du pengar som du kan köpa nya leksaker och accessoarer åt din Nintendog. Du kan också köpa fler Nintendogs att ta hand om. Ditt Nintendo DS skäller om du är närheten av en annan mänsklig Nintendogs-ägare. Då kan ni låta era hundar mötas och leka med varandra. Klappa och klia din Nintendog med fingret eller stylusen via Nintendo DS touch screen. Du kan också ta tag i föremål som tennisbollar och kasta dem med touch screen-kontroll. Om du visslar eller ropar så hör din Nintendog det, med den inbyggda mikrofonen i Nintendo DS.

Vad jag tycker om spelet
Bra spel som man kan spela flera timmar i streck. Som i verkligheten att men kan Leka och klappa fast på Ninteno DS. Tävlingarna är också roliga som t. ex Frisbee-tävlingar som man ska kasta en frisbee till din Nintendog som ska fånga den eller utställning som du ska visa publihen att du kan få din Nintendog att ligga, sitta och göra andra tricks.

Betyg till spelet
GRAFIK:
Bra animationer så det ser verkligt ut. Nintendogs rör sig likt en riktig hund.

LJUD:
Hundskall kan vara jobbigt efter ett tag, men så är det ju i verkligheten också.

SPELKONTROLL:
Nintendo DS touch screen och mikrofon fungerar perfekt.

UTMANING:
Det finns massor av roliga föremål att köpa. Men det gäller att skaffa sig fler hundar för att det inte ska bli enformigt efter ett tag.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8