Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Super Mario Bros.

Nintendo DS
New Super Mario Bros.
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    30 juni 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    260
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Kanoner och genvägar

Inskickat av Fuska-nu den 10/09 -10 06:47

World 2-3
När man kommer till knappen som höjer vattennivån så ska man simma upp till hålet och hoppa till vänster. Tryck där på knappen med ett frågetecken i taket så höjs vattennivån ytterliggare. Sedan simmar man upp i det lilla hålet där uppe, där man måste skynda sig att trycka på knappen med frågetecken på innan vattnet sjunker, för då försvinner knappen.

World 2-A
Om man kör nivån som vanligt så får man ett rör till Slott-2 i värld 2.

World 2-A
Gå till sista studs-saken på nivån och flyg till höger, mellan plattorna. Studsa sedan på sköldpaddan upp till det gula röret. Där inne finns ett rött rör, gå in i det och nu är du vid mål (låser upp kanonen till värld 4).

World 2-4
Man måste vara mini-Mario man ska sedan direkt när man kommer till vattnet springa på det. Till vänster finns ett litet rör, då är man vid mål.

World 3-2
Gå till svampen som skjutsar en till andra sidan. När man är i mitten så finns det tre olika rör ett rött, gult och grönt. Man ska in i det gröna. När man är inne så finns det en knapp och en studs-sak, strunta i dem och gå in i det andra röret. Nu är man vid massor av svampar som rör sig upp, ner, höger och till vänster. När man har tagit sig igenom det så är man i mål.

World 4-1
Gå till djuret som simmar i giftet och ställ dig på det djuret. Vänta tills djuret kommer till två lådor med frågetecken på och tre stenblock i mitten av dem. Hoppa då på spindeln som är framför blocken och tryck in hopp-knappen samtidigt som man går mot höger. Sedan hoppar man när man är i mitten för det är en osynlig platta där. Då kommer det en växt som man kan klättra upp i. Klättra upp och sedan till höger. Hoppa in i röret och sedan är man vid mål.

World 4-Spökhus
Man måste vara mini-Mario, man ska gå till rummet där det finns ett rör och ett spöke. Sedan finns det en knapp till vänster med ett utropstecken på. Om man är i det rummet, fast längst till höger så ska man hoppa på väggen där så kommer man upp på ett rör till vänster. Hoppa på väggen igen fast på den sidan och försök att landa på block som är oförstörda lite längre upp. Hoppa upp i det smala hålet och gå in i dörren. Sedan är man vid mål.

World 5-B
Man måste ha blått skal vid slutet av nivån. Då ser man ett stort isblock bredvid målflaggan. Hoppa upp på det och gå till vänster. När vägen tar slut så hoppar man upp på väggen till vänster och hoppar på väggarna tills man kommer tillräckligt högt upp. Sedan ska man gå till vänster igen. Spring så skalet glider på marken och ta sönder stenblocken. Gå in i röret och sedan går man mot höger för att komma till mål.

World 7-4
Man måste vara mini-Mario och komma längst upp på nivån. Studsa på den sista studs-svampen och gå till vänster. Man ska vara på den flygande lådan med vingar och hoppa in i det lilla hålet på väggen när lådan är längst upp. Gå och hoppa ut från hålet och försök komma upp i det andra hålet. Gå in i lilla röret och sedan är man vid mål.

Fusket har betyget 5.67 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

oskarh01 den 03/01 -11 10:43
kunde en del av detta...

eddie0307 den 31/07 -11 13:47
Dåliga fusk! Min lillasyster vet tillomed alla domma och hon är 4 år!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.