Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Nintendo DS
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.2 2

Speltest av beman94

Inskickad av beman94 den 09/03 -06 21:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Man får köpa en bil sen är det bara att köra, vinna race och så som i varje racingspel. Man ska försöka att bli most wanted (mest efterspanad av polisen) och stiga i graderna. I början får man välja mellan en Golf, Cheva Cobalt och en Lexus IS. Man får också rita sitt eget märke. Det är stor skillnad mellan dator och DS-spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är det mest uslaste spelet till DS. Hur kul är det med en kass grafik och en kontroll som ett mobilspel? Näe bevare mej väl, vill du ha ett racerspel till DS köp Mario kart. Det här spelet slänger du ut en massa onödiga pengar på! Vill du ändå ha det köp till X-box, PS2 eller dator. Min kompis har det på X-box och där gör det sig mycket bra.

Betyg till spelet
Grafiken är kass som sagt, det finns inget annat bra ord. Spel känslan är också usel. Bilen hackar sig fram och svänger som en mastodont. Ljudet är kasst bilmotorn låter som ett bi. Bzzzzz, wow vilken vrålande motor. Hållbarheten vet jag inte för jag körde det bara 2 dagar sen orkade jag inte mer. Sedan bytte jag klokt gjort till Super Mario.

Totalbetyg: 2 Ljud: 1 Grafik: 1 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 1