Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MySims

Nintendo DS
MySims
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    21 september 2007
  • Utvecklare
    EA Redwood Shores
  • Antal ägare
    25
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 5

Speltest av dswii

Inskickad av dswii den 29/12 -08 09:25

Handling / story / vad man gör i spelet
När man startat spelet så får man göra en gubbe, då får man välja allting, du får bvälja kön, hudfärg, ögon, form och färg, frisyr och sist kläder. Efter det så kommer du till en stad, där du får välja namn på din person... Du börjar hos borgmästaren som ber dig att söka upp hans son, som är vid tennisbanorna och tränar.

Spelet fortsätter och du får olika uppdrag och det kommer minispel under storyns gång. Huvudhandlingen är att man ska bygga upp staden till en befolkad och fin stad igen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är helt OK faktiskt, fast det är väldigt frustrerande när man inte förstår vad det är man ska göra. Men då får man klura lite extra, vilket är bra, för då tar inte spelet slut lika snabbt. Vilket är bra, för då blir det mer att göra...

Man kan använda pilarna när man går men stylusen kan man också använda hela tiden förutom i vissa minispel...

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte så bra på gubbarna men lite bättre i landskapet, fast inte på topp där heller så grafiken fick bara en 6:a.

Spelkänsla: Det är rätt svårt ibland, och det kan göra att man tröttnar. Det är dock roligt att man får använda pekpennan så mycket. Därför får spelkänslan en 4:a.

Ljud: Det är irriterande, upprepande musik som nästintill aldrig byts och en massa små irriterande ljud i bakgrunden hela tiden, därför blir det bara en 3:a till ljudet.

Hållbarhet: Det är bra att spelet inte klaras ut så snabbt, men samtidigt ganska irriterande, så därför får hållbarheten en 7:a.

+ Roliga minispel
+ Man får använda pekpennan mycket
- Det är så förskräckligt dåligt ljud
- När det blir för svårt
- När man inte fattar alls vad man ska göra

Totalbetyg: 5 Ljud: 3 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 4