Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMetroid Prime Hunters

Nintendo DS
Metroid Prime Hunters
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  5 maj 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  230
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.5

Speltest av appleman2000

Inskickad av appleman2000 den 08/01 -07 16:10

Handling / story / vad man gör i spelet
I singleplayer-läget är du Samus Aran som ska hitta så många octolits(en octolit ser ut som en kristall och den ger en styrka och kraft) som möjligt, alltså 7 stycken. Men det är inte bara du som letar efter dem, utan andra "prime hunters" letar också efter octolits. Det finns 5 olika planeter och som är upplåsbara. Men de är gigantiska. Du måste skjuta, lösa problem, klara bossar hitta nya vapen osv för att klara dig igenom banorna.

I multiplayer kan du spela mot botar eller med vänner. Det finns 27 olika banor, en massa olika vapen, 7 olika karaktärer med olika specialvapen, 7 olika spellägen t. ex battle, capture the flag m.m. Och så finns det ett stort onlineläge. Där kan du spela mot andra människor upp till 4 personer mot varann vilket är jättekul! Om du har deras friendcode så kan du göra en egen server och välja vilket läge ni ska spela, hur länge osv. Du kan till och med prata med varandra genom mikrofonen som är inbyggt i DS:et, det är som att prata i telefon! Du har också en egen profil där du ser vilken rank du har, hur många poäng du behöver för att gå upp i rank, hur många kills du har, hur många matcher du har spelat online eller offline och mycket mer. Det jag har berättat om är bara en liten del av allt som finns på spelet!

Vad jag tycker om spelet
Ett av världens bästa spel! Jag har spelat detta i 110 timmar och har inte tröttnat det minsta på det! Jag älskar det här spelet helt enkelt... Mycket bra variation, super bra multiplayerläge och singleplayerläge. Bra handling. Jättekul att spela gratis över internet. Bra rankingsystem och coolt upplåstbart material.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen jättesnygg, coola banor och karaktärer.
Kontrollen är oerhört bra, det är bättre än att styra med en datamus och du får en jättebra precision med stylusen eller tumkontrollen. Du går på styrkorset eller på A,B,Y,X om du är vänsterhänt. Du siktar med stylusen, hoppar genom att dubbelklicka på skärmen och skjuter med den vänstra axelknappen beroende på om du är höger eller vänsterhänt. Det finns många olika kontroller du kan styra med. När man pratar genom mikrofonen så låter det som att prata i telefon och kvalitén är enastående även om du pratar med någon från andra sidan av jordklotet! Ljuden när man skjuter och hoppar osv är superbra och mäktiga.
Hållbarheten i det här spelet är jättebra! Jag har spelat det i 110 timmar och jag har inte tröttnat det minsta på det, snarare tvärtom... Jag skulle kunna spela det här spelet hur länge som helst...

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10