Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis

Nintendo DS
Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 mars 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 6

Speltest av Coris

Inskickad av Coris den 03/10 -07 14:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att Mini Marios Toy Companys nya leksak Mini Mario har blivit en stor succé. Den nya leksaken har dragit in så mycket pengar så att VD , Mario, har beslutat att öppna en nöjespark full med nya fina leksaker. Idag är det dags för den stora invigningen och det är fullt med folk som har kommit. Men mitt i invigningen så kidnappar Donkey Kong hedersgästen Pauline och tar med sig henne högt upp i den höga byggnaden. Nu ska Mario och de små leksakerna Mini Marios rädda Pauline från Donkey Kong.

Du ska ta dig igenom byggnaden som har åtta plan. Varje plan är en värld. På varje värld så finns det nio banor som du ska klara på så kort tid som möjligt. Du får mer poäng om du gör det fort. När du klarat en bana så får du betyg via stjärnor. Brons Silver och guld. Banorna blir svårare och svårare ju högre upp i byggnaden du kommer (ju närmare Donkey Kong).

Du spelar endast med de små Mario leksakerna. Ibland är det en leksak på banan ibland fler så man måste sköta om varje leksak.

Man kan spela multiplayer och även Nintendo Wi-Fi finns. Jag har själv aldrig spelat via Wi-Fi eller trådlös kommunikation men det är som sagt möjligt.

Mario vs Donkey Kong två är uppföljaren till Mario vs Donkey Kong (gameboy). Jag har inte spelat det tidigare spelet så jag kan inte svara på om det är bättre eller inte tyvärr.

Saker som är roligt i spelet är att om man samlar alla små kort som finns i banorna så kommer det att bilda ordet Minimario. Då kommer du att låsa upp ett litet minispel och om du klarar det så kommer du låsa upp saker som du kan använda när du gör egna banor. Du kan också byta banor med andra kompisar.

Vad jag tycker om spelet
Jag blev väldigt besviken på spelet. Det var inte alls så roligt som jag hade förväntat mig. Det fanns inget spännande i spelet. Man klarade av banorna snabbt och sen gick man till nästa värld. Bossarna gick på två minuter. När man klarat spelet så var det inte kul att spela mer sen. Det enda roliga som var lite nytt och spännande var just att man kunde göra egna banor som man sen kunde spela och byta med kompisar.

Betyg till spelet
Jag ger en sexa i grafik för att det är ett plattformsspel och gubbarna rör sig stelt och grafiken påminner om det riktigt gammla Mario med de fyrkantiga blocken.

Jag ger en sexa i spelkänsla för att det är rätt okej när man spelar det. Inte jätteroligt direkt men det är på gränsen till dugligt.

Jag ger en åtta i ljud för det är bra roliga låtar till banorna och det passar bra till spelet. Lätta att nynna på sen.

Och en fyra i hållbarhet för att jag spelade bara en gång sen tröttnade jag totalt på det. Det var inte värt pengarna.

Totalbetyg: 6 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6