Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Party DS

Nintendo DS
Mario Party DS
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Hudson Soft
  • Antal ägare
    70
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela börjar med att Mario och hans kompisar blir inbjudna på middag hos Bowser, men vad de inte vet är att Bowser har gillrat en fälla. Bowser krymper allihopa och snor Mario's kristall.
Spelet går ut på att Mario och hans vänner ska få tillbaka kristallen som Bowser har tagit. Hela spelet är som ett stort minispel, du hoppar runt på en stor spelplan, och för att förflytta dig måste du slå en tärning, så många prickar som tärningen visar så många steg får du ta åt vilket håll du vill!
I hela spelet samlar man Mario Points, ju fler du har ju fler minispel låser du upp och troféer m.m. Det finns några banor att klara, och efter varje nivå så möter man en boss, vinner du över den får du gå till nästa nivå.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte om detta spelet det första halvåret, men nu har jag tagit fram det igen och börjat spela, för det är faktiskt mycket roligare än man tror att det är! Jag gillar det mesta där, som minispelen, handlingen, musiken o.s.v.
Men det är lite dåligt, för där är för många menyer till exakt allt! Lite jobbigt att läsa ibland, men när man väl är inne i spelet tänker man inte på det.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska detaljerad, och miljön man rör sig i samt de olika karaktärerna. Det är även i 3D, vilket ser väldigt bra ut och får livet till att leva lite mer. 9/10.

Spelkänsla får 9/10, eftersom det är i 3D och eftersom man använder touchskärmen väldigt mycket, vilket är bra och roligt!

Ljudet får tyvärr bara 7/10, då bakgrundsmusiken kan vara lite sådär, samma med ljudeffekterna när de olika karaktärerna pratar, men ljudeffekterna i minispelen är väldigt bra gjorda!

Jag fick spelet julen 2008 och spelade detta spelet framtill juni 2009, sen har jag inte spelat det på ungefär 2 månader, men nu har jag tagit fram det igen, och det är lika roligt som när jag slutade med det!

Hållbarhet: 9/10

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9