Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

Nintendo DS
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    9 oktober 2009
  • Utvecklare
    Alphadream Corporation
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.9

Speltest av Mariogamer

Inskickad av Mariogamer den 26/11 -09 19:31

Handling / story / vad man gör i spelet
En vacker dag i Svampriket. Alla är glada, men plötsligt kommer sjukdomen Blorbs. Kroppen svullnar upp och sen kan dom inte röra sig längre. I mötesrummet i Svampriket talar dom om denna sjukdom, men då kommer Bowser och Mario besegrar honom som vanligt.

Peach kastar ut Bowser ur slottet och han flyger in i en skog där man lär sig och styra Bowser. När man kan styra Bowser får han en lyckosvamp som visar sig vara en "sug-upp-svamp" som gör att han äter upp Mario och company. I det här spelet ska du stimulera Bowsers muskler och uppgradera Bowser med Mario och Luigis hjälp så att han kan slå samtidigt som han går (kan användas för att sväva i ställen där du inte kan gå), men även för kroppsmällar (trycka ner stora knappar, stenar och luckor.)

Vad jag tycker om spelet
Allt är jättekul. Speciellt fienderna som till exempel Goombas som äter godis och massa andra bra fiender. Grafiken är också toppen bra som till exempel när Bowser blir gigantisk och besegrar bossar i Bowsers slott, tåg eller robotar. Man vill inte sluta spela om och om igen. Om man kan läsa och förstå det dom säger blir det ännu roligare.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra och jag vill spela spelet om och om igen. Att träna styrkorna man får och specialattackerna är roligt. Jag tycker "jump hat" (hopphatten) är en favorit. Den är både lätt att använda och den är stark och tar inte mycket sp. (specialpoäng).

Musiken i spelet är väldigt bra, speciellt bossmusiken. Känslan i spelet är den bästa jag någonsin känt. Man vill veta om Blorbs blir utrotad och om den mörka stjärnan skapar fler problem under spelets gång.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10