Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

Nintendo DS
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    9 oktober 2009
  • Utvecklare
    Alphadream Corporation
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.9

Speltest av NIXZ

Inskickad av NIXZ den 13/11 -09 20:19

Handling / story / vad man gör i spelet
En vacker dag i svampriket. Plötsligt slår den hemska sjukdomen Blorbs in. Det blir inte heller bättre när Bowser försöker kidnappa Peach. Bowser blir som vanligt besegrad av Mario. Av någon konstig anlednig vinner Bowser en Lucky Mushroom ute i skogen. Det visar sig vara en Vaccum Mushroom och Bowser suger in Mario och hela gänget. Detta spel handlar om hur man tar sig fram i Bowsers kropp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett väldigt bra spel. Man kan spela som både Mario, Luigi och Bowser. Man kan lära sig nya attacker och gå upp i level. Ibland blir Bowser megastor och man får köra bossar i megaform. Då håller man sitt DS i sidoled. Vilket är en väldigt smart idé, tycker jag. Det finns många underbara miljöer.

Betyg till spelet
Grafiken är i topp. Man ser verkligen när det är skugga till exempel. Spelkänslan finns inte så mycket att säga om! Den är väldigt bra. Ljudet är fantastiskt med ny musik för detta spel. Hållbarheten i sig är mycket bra, man tröttnar inte på spelet på en gång, man lever sig verkligen in i spelet. Så för mig är Mario and Luigi: Bowsers Inside Story en spännande nyhet.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10