Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

Nintendo DS
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    9 oktober 2009
  • Utvecklare
    Alphadream Corporation
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.9

Fler fusk

Fusk

Inskickat av brisenx2 den 17/01 -10 17:08

Hur man får Bowsers sista specialattack och två hemliga specialattacker till Mario och Luigi.

För att få Bowsers attack måste man få alla Blitters. För att få Blitters måste man använda Vacuum-block på fiender. Om man har tur kommer det en Blitter från fienden (men kom ihåg att man bara kan suga ut en Blitter från den fienden man mötte en gång, alltså om man möter en sådan fiende igen kommer det ingen Blitter).

Hur man får de två hemliga attackerna till Mario och Luigi måste man gå till Toad Town. Sen måste man gå in Toadley Clinic och där inne ser man en Toad med tre prickar över sig. Prata med honom så kommer han berätta vad de finns. En finns i Plack Beach och den andra i Bowser Castle.

Plack Beach-attack
Man måste gå in i ett lila hus och där inne ser man en gammal Koopa Troopa. Prata med honom så säger han att man måste lösa ett pussel och när man har gjort det får man attacken.

Bowser Castle-attack
Man måste gå till ett rum med tre maskiner med knappar på. Sedan måste man gå ut från rummet och leta efter fyra skyltar (gå där man gick med Bowser) och läs på dem för att de berättar en kod. Sedan ska man gå tillbaka till rummet och slå med hammaren på knapparna i ordningen koden säger. Sedan kommer man gå in i ett kallt rum. Slå på en knapp med hammaren och då kommer tre isblock att smälta och i isblocken finns Shroob. Vinn mot de så får man attacken.

Fusket har betyget 4.5 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

tiger5 den 22/05 -10 19:28
blitty(blitties i plural) heter dem

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.