Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in

Mario Kart DS

Nintendo DS
Mario Kart DS
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  25 november 2005
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  483
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 19/03 -10 23:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Om du mot all förmodan hade missat det så ska man köra racing. I Mario Kart DS så kan man spela Grand Prix där spelar man i kupper, varje kupp innehåller fyra banor och där spelar man om man vill låsa upp nya banor. VS Race så spelar man bara för att det är roligt och där kan du också träna dig på att bli bättre. Sen finns det också missions där det är som små uppdrag som man kan göra. Där kan man även låsa upp nya saker. Du kan spela upp till 4a spelare i samma rum och du kan också spela upp till 4a spelare online.

Vad jag tycker om spelet
Detta är det nästa bästa Mario Kart-spelet jag någonsin har spelat och jag har spelat alla förutom det till Super Nintendo. När spelet kom ut år 2005 så var det väldigt revolutionerande i Mario Kart-serien. Detta är ju det första med ett onlineläge som är någorlunda bra. Det enda negativa egentligen med det är att man inte kan spela på alla banor i spelet vilket var en besvikelse för mig. Men annars fungerar det utmärkt.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet ser ut som Nintendo 64-versionen eller spelet och det är ju riktigt bra för Nintendo DS.

Spelkänsla: Spelkänslan är riktigt bra och varför den är det är nog för att jag ser inget problem med att styra karaktären och allt ser så otroligt bra ut så det gör så att du får in en otroligt bra spelkänsla.

Ljud: Ljudet är väl samma sak som i alla andra Mario Kart-spel. Det låter glatt och Mario-aktigt. Riktigt bra ljud alltså!

Hållbarhet: Eftersom att det finns så mycket att göra plus ett onlineläge så håller spelet hur länge som helst. Även om du inte har online så är detta nästan ett måste för din Nintendo DS!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10