Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart DS

Nintendo DS
Mario Kart DS
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    483
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av Gadden34

Inskickad av Gadden34 den 14/12 -05 17:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I Mario Kart-serien ska man köra GoKart, och Mario Kart DS är inget undantag! När du startar spelet får du skriva in ett smeknamn och göra ett eget märke! Det finns åtta cups att köra igenom och totalt 32 banor. Du får till att börja med välja mellan åtta olika karaktärer, och det finns fler att låsa upp!

Vad jag tycker om spelet
Mario Kart DS är ett jättebra spel för dig som gillar bärbara Racing-spel, och spel över huvudtaget! Man behöver inte ha en kompis att spela med, man kan spela själv mot sju andra CPU-spelare i VS, Baloon Battle och Shine Runners. Du kan även linka med upp till sju andra DS-ägare med ETT kort! 8 karaktärer (till att börja med) och två bilar (till att börja med -också) till varje karaktär. Sedan, när du spelat igenom alla 8 cuper (32 banor) så kan du köra Missions! Lång hållbarhet, grymt ljud, snygg grafik och härlig spelkänsla! (det är så himla coolt att man får blåsa upp ballongerna själv!) Jag tror att jag fick med det mesta...

Betyg till spelet
Det får tio i grafik för att det är så extremt snyggt och.. Ja, snyggt! Maro Kart: DD!!-banorna e nästan lika snygga som på GCN!
En tia i spelkänsla för att det är så... verkligt... jag saknar ord för det kan man väl säga...
En tia i ljud för att ljudet är bäst hittils! Det är lite konstigt ljud i min SD ibland men det är nog bara fel på den och inte på spelet, så; en tia där med!
Hållbarheten är längre än i Mario Kart: DD!! för att det finns så många fler barnor och så mycket mer att göra över huvudtaget!! Man tröttnar inte bara! (Jag har visserligen bara haft mitt två veckor eller nåt sånt..)

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10