Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Madagascar: Escape 2 Africa

Nintendo DS
Madagascar: Escape 2 Africa
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 november 2008
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 6.8

Speltest av dswii

Inskickad av dswii den 07/01 -10 19:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man ska försöka ta sig från ön Madagaskar tillbaka till New York. Man är Alex och Marty och ska samla ihop delarna till flygplanet. När man klarat det åker man iväg men planet kraschar i Afrika och där börjar de riktiga äventyren.

Man springer och ska samla saker som mynt och andra småsaker och slåss mot ödlor och Turister. Ibland möter man bossar och ibland får man även vara flodhästen Moto Moto som behöver hjälp med att slåss mot samma folk och då vinner man ofta en apa. Det finns 50 apor i spelet och målet är att hitta allihopa. Man kan ibland också vinna fram pingvin-banorna som handlar om att få alla fyra pingviner till målet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett spel helt värt att köpa. Det kostar kring 300 kronor beroende på vart det är köpt. Det är kul och ibland väldigt utmanade. Men en sak som är svår är att man ofta hittar mot 30 apor och sen tar det stopp, jag blev i alla fall jättearg när jag körde banorna om och om igen utan att hitta dem så det är ett minus, men allt som allt är det ett väldigt kul och bra spel.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en åtta eftersom jag tycker den är väldigt bra för att vara Nintendo DS. Dock kan den vara en aning pixlig ibland vilket man då stör sig på vilket drog av 1 poäng.

Spelkänsla: Spelkänslan få bara en sexa för man lever sig inte in i spelet och de svenska rösterna känns inte djurlika alls utan allt känns väldigt inspelat och på låtsas.

Ljud: Ljudet får en sjua eftersom musiken är afrikansk och ganska lugnande vilket gör att man håller sig lugn om det bli kämpigt men de svenska rösterna är väldigt dåligt inspelade och det utgör ett ganska stort minus eftersom de pratar väldigt mycket i spelet.

Hållbarhet: Spelet är kul de första veckorna men sedan när man har klarat banorna ett antal gånger och inte kan hitta mer apor blir man väldigt irriterad och orkar bara ta upp och spela det kanske 1 - max 2 timmar varje månad.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6