Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Indiana Jones 2: The Adventure Continues

Nintendo DS
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 1

Speltest av FunBoy

Inskickad av FunBoy den 28/08 -14 10:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ett spel där du följer Indiana Jones och alla hans vänner genom ett äventyr där de letar efter en kristalldödskalle och sedan ska ta sig till ett tempel för att lämna skallen. Alla karaktärer och föremål är designade som legogubbar och det finns mer än 60 karaktärer att låsa upp. Vissa låser du upp medan du spelar och andra får du genom att betala med Lego-piggar (spelets pengar) och dessa kan du hitta på nivåerna, men även få i minispel som spelet också bjuder på.

Vad jag tycker om spelet
Eftersom det här är uppföljaren till ett annat spel (Lego Indiana Jones 1) så tror man att det ska ha utvecklats och blivit bättre, men där har man väldigt fel. De korta (och lite underhållande små filmklippen är borttagna och ersatts med stillbilder och text, en nackdel om man inte kan engelska). Spelet är dessutom sämre i både ljud, spelkänsla och hållbarhet, men grafiken ligger på samma nivå som förut.

Jag ska inte säga att spelet är det sämsta jag har spelat, för det är det inte och det är faktiskt lättare än det förra spelet, men det är ändå uruselt. Spelet har en viss charm (legot som finns i spelet) vilket gör att det kan kännas kul att spela det, men ändå väldigt kasst och långtråkigt. Jag skulle inte rekommendera någon att köpa spelet, om man inte är väldigt lättroad och älskar dåliga spel.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt usel (precis som förra spelet), karaktärerna är väldigt kantiga och inte alls som versionen till dator eller Xbox. Miljön är ganska suddig, men man ser ändå vad det föreställer.

Spelet saknar spelkänsla. Man fattar egentligen ingenting av spelet om man inte är duktig på engelska, det är rätt tröga kontroller och spelet känns "halvfärdigt" när man spelar det.

Ljudet är fasansfullt. När man hoppar hör man ett starkt och konstigt ljud. När man slår på föremål låter det inte alls som att man slår på legobitar.

Hållbarheten är dålig, spelet är alldeles för lätt, men banorna är väldigt långa så att man inte orkar spela så många på en gång vilket gör att man kan ha spelet oavklarat länge.

Kort sagt så är spelet uruselt med tråkiga nivåer och fruktansvärt ljud. Det funkar nog för barn i 7-9 årsåldern att spela, men de förstår nog inte hela handlingen, så ingen rekommenderas att köpa spelet. Tack!

Totalbetyg: 1 Ljud: 1 Grafik: 1 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1