Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kirby: Mouse Attack

Nintendo DS
Kirby: Mouse Attack
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 juni 2007
  • Utvecklare
    Flagship, HAL Labs
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av flodhast den 30/06 -09 19:42

Hej, jag hade tänkt ge er lite tips på hur man bäst besegrar spelets bossar.

Boss 1: King Dedede
Svårighetsgrad: 2/5

Den första bossen är Dedede. Han är rätt lätt, och även nybörjare borde klara av honom utan specialförmågor. Han har däremot många attacker.
Han kan försöka suga in Kirby och spotta ut honom igen, eller så kan han försöka hoppa på Kirby, eller slå honom med sin hammare. Han kan också blåsa upp sig till en ballong och flyga omkring i rummet. Han kan även kalla på en Waddle Dee. När han hoppar eller använder hammaren kommer det fram små stjärnor man kan spotta på honom. Man kan också spotta Waddle Dees på honom.

Boss 2: Mrs. Moley
Svårighetsgrad: 1/5

Den andra bossen är faktiskt den allra lättaste. Den kommer upp ur hål i marken. Det finns ett hål i varje ände av skärmen och tre i bakgrunden. Om den kommer fram i dom i kanterna av skärmen kommer den kasta saker på dig som man kan spotta på den. Kommer den fram i bakgrunden och ögonen på den glimtar till, så kommer den hoppa och försöka landa på dig. Du kommer att se bossens skugga under Kirby. När skuggan blir stor, gå ur skuggan så kommer bossen att missa. Då får du en chans att anfalla om du har en specialförmåga.
Jag sa ju att den var lättast, men varför det? För att den är den största bossen, så specialförmågor som Beam kommer skada den flera gånger med en attack.

Boss 3: Mechkracko del 1
Svårighetsgrad: 1/5

Den tredje bossen är lätt. Den flyger omkring och anfaller dig genom att släppa olika fiender som du kan spotta på den. Men den är rätt svår för att direkt efter striden kommer...

Boss 3½: Mechkracko del 2
Svårighetsgrad: 3/5

Den här gången är det svårt! Den har samma attack, fast den har ett par nya attacker också. Den kan aktivera en elektrisk sköld runt sig, den kan skjuta blixtar och sist men inte minst så kan den göra hål i molnet man slåss mot den på!

Boss 4: ???
Svårighetsgrad: 4/5

Tre ord: Använd specialförmågan Tornado. Det är det allra bästa sättet, och det sänker helt klart svårighetsgraden till 1/5. Den är så simpel med Tornado att man knappt behöver räkna upp attackerna.

Boss 5: ???
Svårighetsgrad: 5/5

Detta är den allra svåraste bossen i spelet enligt mig. Den kan skjuta eldklot, den kan försöka ta upp Kirby och kasta honom mot lavan mitt i rummet, och om den missar med ett försök att ta upp Kirby och störtar i marken så ramlar det stenbumlingar och fiender från taket. Använd Hi-Jump eller Tornado mot den.

Boss 6: Daroach
Svårighetsgrad: 3/5

Den här bossen har fyra olika attacker. Den kan kasta bomber, den kan skjuta en is-stråle, den kan skjuta stjärnor och den kan teleportera sig. Specialförmågan U.F.O är extremt användbar i den här striden.

Boss 7: Metaknight
Svårighetsgrad: 3/5

Man kan väl inte ha ett Kirby-spel utan Metaknight? Han är ganska svår, eftersom han har många attacker och är väldigt snabb. Han kan göra en liten elektrisk sköld runt sig, han kan skjuta eld med svärdet. Han kan slå dig med svärdet från alla möjliga vinklar och han kan framkalla en gigantisk tornado.

Boss 8: Dark Daroach
Svårighetsgrad: 4/5

En svårare variant av boss 6. skillnaderna är:
- Bomberna lämnar efter sig en eldpelare som försvinner efter några sekunder.
- Isstrålen är tre gånger så stor.
- Han teleporterar sig mycket oftare.
Annars är det praktiskt taget samma strid.

Boss 9: Dark Nebula
Svårighetsgrad: 4/5

Den allra sista striden! Den enda attacken den har är att skjuta små stjärnor på olika sätt, men den är alltid någon av följande former:
Ice Nebula
Fire Nebula
Spark Nebula
Och dom har sina egna unika attacker för att utöka bossens arsenal.

Fire Nebula: Den framkallar en gigantisk eldpelare i mitten och små eldsflammor på marken. Håll dig i luften.

Ice Nebula: Den flyger över skärmen och använder en stråle som täcker marken med is.

Spark Nebula: Den täcker golv, tak och väggar med elektricitet. Håll dig nära mitten, men inte så nära att du nuddar bossen.

Spöar du Dark Nebula och dess former har du klarat spelet, grattis!

Fusket har betyget 3.67 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.