Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hotel Dusk: Room 215

Nintendo DS
Hotel Dusk: Room 215
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 januari 2007
  • Utvecklare
    Nintendo, Cing
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Äventyr
Utvecklare: Nitendo, Cing
Release Datum: 22 Januari 2007

Spelet Hotel Dusk Utspelar sig 1979. Spelet handlar om Huvudpersonerma Hyde och så Kyle. Och hyde två har varit poliser i många år och är ny försäljare som reser runt.
Han Åker till Hotel Dusk för att vara där en natt och dels för att ta upp paket hans boss har skickat. Dunning hotellets ägare ger kyle nyckeln till rum 215 och i det rummet sägs det att man kan uppfylla sina önsknigar.
Han träffar folk i hotellet lyssnar på deras problem och blir en del av det. Efter att ha spenderat en stund på hotellet inser han att han kan hinna ikapp sin spöke från sitt förflutna. Mer vill jag faktist inte avslöja för då blir det inte så roligt handlingen är viktig.

Vad jag tycker om spelet
Hotel Dusk är som en bok och den finns som bok för den är så spännande det är som om du läser fast du spelar.
Spelet är ganska långsamt det tar ett tag tills du kommer fram någonstans. Men det gör bara så att det blir ännu mer spännande. Ett väldigt roligt spel tycker jag ett måste att köpa om man gillar spännande spel. Hotel dusk är lite konstigt för man spelar i en halvtimme utan att det händer nåt men tills slut kommer det ett väldigt spännande moment där blir besatt av spelet

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en åtta, eftersom att den är väldigt bra men den skulle kunna förbättras något mer så den skulle fått en tia. Men nåväl jag nöjer mej med grafiken i vilket fall som helst. Spelkänslan är riktigt bra jag bara älskar det, det är så fruktansvärt spännande det är så härligt när man kommer in i detta fantastiska spel som jag aldrig varit lika mycket inne i en tia.
Ljudet får en nia, det är också en grej som gör att spelet blir mer spännande men NDS har inte så bra Högtalare tycker jag.
Hållbarheten får nog en nia. Den håller länge.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10